• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Victoria’s Secret opent dit jaar drie nieuwe Franse winkels

Victoria’s Secret opent dit jaar drie nieuwe Franse winkels

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Victoria's Secret en haar Italiaanse distributiepartner in Frankrijk, Percassi, zijn van plan dit jaar drie nieuwe winkels te openenen. Dit schrijft FashionNetwork. De verbouwing in het winkelcentrum Forum des Halles in Parijs is inmiddels gestart.

Wanneer de opening exact gepland is, is door het Amerikaanse lingeriemerk en franchisepartner Percassi niet onthult. FashionNetwork schrijft dat de winkel waarschijnlijk rond de zomer zal openen.

Volgens bronnen van FashionNetwork telt de winkel 500 vierkante meter en zal in de Parijse winkel zowel de hoofdlijn als de jongere Pink-lijn worden verkocht.

De winkel in Forum des Halles is de eerste in een reeks geplande openingen van het lingeriemerk in Frankrijk. De volgende twee winkels worden geopend in winkelcentra Cap 3000 en Val d'Europe.

FashionNetwork schrijft dat de winkels moeten fungeren als voorbeeld; om de potentie van Victoria’s Secret op de Franse markt te tonen. Victoria's Secret benaderde eerder de Franse markt door winkels te introduceren op de luchthavens Charles de Gaulle, Toulouse Blagnac en Orly. Deze winkels zijn voornamelijk gericht op de verkoop van beauty en accessoires.

De winkelopeningen in Frankrijk volgen na de aankondiging van moederbedrijf L Brands om ten minste 53 van de 1.170 Victoria’s Secret-winkels in Noord-Amerika te sluiten.

Forum des Halles
L BRANDS
Percassi
Pink
Victoria's Secret