Yoox Net-a-Porter ontwikkelt winkelen via Whatsapp

Het zou zomaar kunnen dat je binnenkort via Whatsapp kunt winkelen bij Yoox Net-a-Porter. De luxe e-tailer ontwikkelt momenteel een nieuwe service voor de chatdienst. Dat zei CEO Federico Marchetti in een interview met Bloomberg.

Klanten van de Yoox Net-a-Porter kunnen al whatsappen met de e-tailer, maar nu wordt de dienst uitgebreid met een mogelijkheid om echt te winkelen via de app. Het luxe bedrijf is een van de eersten die verkoop via Whatsapp gaat aanbieden. Met de nieuwe service hoopt Yoox Net-a-Porter klanten die veel besteden gemakkelijker te bereiken.

Het is een logische stap voor Net-a-Porter, aangezien het aantal mobiele klanten toeneemt over het aantal klanten dat via een computer aankopen doet. Wanneer de nieuwe Whats app-service gelanceerd wordt is nog niet bekend.

Steeds meer bedrijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om messenger apps te integreren in hun e-commerce diensten. In China worden de bankrekeningen van klanten gekoppeld aan WeChat, en veel luxemerken gebruiken WeChat dan ook voor marketingdoeleinden. Slechts weinig klanten gebruiken de service echter om daadwerkelijk een aankoop te doen via de app.

Beeld: Pexels

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN