• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zalando app Zipcart laat klanten tijdvak voor bezorging kiezen

Zalando app Zipcart laat klanten tijdvak voor bezorging kiezen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Retail

“De snelste fashion app in de stad,” luidt het motto van de nieuwe app die Zalando heeft geÏntroduceerd. Via de app, genaamd Zipcart, kunnen klanten zien hoe lang het duurt voor ze hun bestelling thuis kunnen verwachten. Dat schrijft Retailnews.

De app, die momenteel slechts beschikbaar is voor Android-toestellen, biedt klanten de mogelijkheid een tijdvak te kiezen waarin ze hun bestelling het liefst willen laten bezorgen. Wanneer een bestelling voor drie uur ´s middags wordt geplaatst, kan het pakket al vanaf zeven uur ´s avonds gratis worden afgeleverd. Zipcart is nu slechts beschikbaar voor Berlijnse klanten van Zalando. Het bedrijf heeft geen uitspraken gedaan over wanneer de app eventueel naar andere steden wordt uitgebreid.

Zalando kwam de afgelopen weken al vaker in het nieuws met de verbeteringen die het bedrijf probeert door te voeren in de bezorgmethoden. Zo begon de e-tailer in september met same day delivery in Berlijn en Keulen, en maakte het bedrijf onlangs bekend dat het wil samenwerken met lokale partners om bezorging binnen 30 minuten mogelijk te maken.

Zalando
zipcart