• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zalando gaat derde outlet openen in Keulen

Zalando gaat derde outlet openen in Keulen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Duitse e-tailer Zalando opent aankomend voorjaar een outlet in Keulen. De precieze openingsdatum is vooralsnog niet bekend. Het is de derde fysieke winkel van het bedrijf dat eerder outlets opende in Berlijn en Frankfurt.

”We hebben gekeken naar verschillende locaties in heel Duitsland maar vonden Keulen de beste optie,” zei een woordvoerder van het merk tegenover RP-Online. “Onze focus blijft de online verkoop. De outlets zijn echter een goede mogelijkheid om items die niet meer in de webshop kunnen worden verkocht alsnog aan te bieden.”

De outlet zal een oppervlakte hebben van 1.000 vierkante meter, en zal zich bevinden in het winkelcentrum DuMont Carré in het centrum van de Duitse stad. Klanten kunnen er terecht voor artikelen van het vorige seizoen of items met een kleine productiefout die worden verkocht met kortingen die oplopen tot 70 procent. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan kleding waar een knoop mist.

In de outlet van Zalando zullen schoenen, kledingstukken en accessoires voor dames en heren worden verkocht van ruim 500 merken. Enkele labels die de e-tailer verkoopt, zijn Columbia, Dockers en Ikks.

Zalando