• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zalando lanceert Tommy Hilfiger x Gigi Hadid in Europa

Zalando lanceert Tommy Hilfiger x Gigi Hadid in Europa

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Van 1 tot en met 9 september lanceert Zalando de capsule collectie van Tommy Hilfiger en topmodel Gigi Hadid exclusief in Europa. De Tommy X Gigi collectie is ontworpen door Tommy Hilfiger in samenwerking met topmodel Gigi Hadid, de internationale ambassadrice van het merk.

De collectie is geïnspireerd op East Coast klassiekers zoals ‘marineprints en relaxte ontwerpen’ en zijn door Hadid voorzien van ‘een vrouwelijke touch door mooie silhouetten en sporty-chic details’.

“Gigi Hadid is één van de meest gevraagde modellen en meest gevolgde fashion influencers op dit moment, en wij zijn ontzettend blij haar te mogen verwelkomen in de Tommy familie,” zegt Tommy Hilfiger in een persbericht. “Onze samenwerking heeft een nieuwe kijk op het maritieme thema gebracht, waarbij speelse en romantische elementen naar voren komen. Gigi en ik hebben nauw samengewerkt in de totstandkoming van de collectie; zij was heel eerlijk gedurende het ontwerpproces en het resultaat is een weerspiegeling van haar passie en creativiteit.”

“Dit is de eerste collectie waar ik ooit aan mee heb mogen ontwerpen en het was een geweldige ervaring,” voegt Gigi Hadid toe. “Ik ben zo trots op de verschillende ontwerpen en hoe dit mijn eigen stijl representeert, maar nog steeds een unieke Tommy twist behoudt.”

“We zijn enorm enthousiast over het feit dat wij de Tommy x Gigi collectie als eerste naar Europa brengen,” zegt Carsten Hendrich, Zalando Vice President Brand Marketing. “Met een exclusieve samenwerking zoals deze maken we online shoppen voor de consument nog meer inspirerend. ”

De collectie wordt in het bijzijn van Gigi Hadid gepresenteerd op de nieuwe trendshow Bread & Butter by Zalando. Vanaf 10 september zal de capsule collectie ook via andere kanalen en winkels verkrijgbaar zijn.

Beeld: Tommy Hilfiger/Zalando

Gigi Hadid
Tommy Hilfiger