Zalando start pilot Retour on Demand in Rotterdam

Zalando start met een pilot in Rotterdam, waarbij retours van klanten op een gewenst moment worden opgehaald. De pilot liep al sinds eind 2015 in Amsterdam, maar is nu uitgebreid naar Rotterdam. Voor de service werkt Zalando samen met Local Express, een initiatief van PostNL.

“Wij luisteren zorgvuldig naar de wensen en behoeften van onze klanten en willen hun shopping ervaring zo goed mogelijk laten aansluiten bij hun leven en gewoonten. Met Retour On Demand zetten we een unieke service neer, in dit geval specifiek voor onze klanten in Rotterdam”, zegt Ken Fontijn, Country Manager Benelux bij Zalando.

Klanten kunnen via een speciale website de locatie en het tijdstip kiezen waarop het pakket weer wordt opgehaald. Het kan al binnen één uur, of op een ander gewenst moment. De klant hoeft ook niet lang op de afgesproken plek te blijven; ze kunnen kiezen uit een tijdvak van een uur, tot twee dagen van tevoren. Wie na 20 uur ‘s avonds een retour aanvraagt, kan een afspraak maken voor de volgende dag. De retour on demand-service geldt op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21 uur. Omdat het om een pilot gaat, zijn er geen kosten verbonden aan de service.

Beeld: Zalando

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN