• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zien: consumenten in Amsterdam kunnen America Today-producten uit de muur halen

Zien: consumenten in Amsterdam kunnen America Today-producten uit de muur halen

Door Marjolein Stormezand

17 dec. 2018

Retail

Midden in de nacht nog een kerstcadeautje kopen? Het is vanaf 12 december tot 27 december mogelijk bij de ‘one-stop give shop’ van America Today, gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Dit meldt het modebedrijf in een persbericht.

America Today deelt in het bericht met de ‘one-stop give shop’ consumenten die te druk zijn om overdag een kerstcadeautje te kopen, tegemoet te willen komen. De winkel, te vinden bij de tramhalte voor Magna Plaza, is 24 uur per dag open en voorbijgangers kunnen kiezen uit zes America Today-items die vervolgens contactloos betaald kunnen worden.

In de zogeheten giveboxes zitten diverse producten voor mannen als vrouwen, zoals een beerpong set, boxershort, mok, kerstsokken of een heupflacon.“Deze campagne is helemaal gebouwd rondom de verschillende producten die America Today in zijn winkel aanbiedt en die perfect zijn om cadeau te geven”, vertelt woordvoerder van Hammerfest Serina Leijting telefonisch tegenover FashionUnited. De prijzen van de producten liggen onder de vijftien euro, volgens Leijting om de muur voor iedereen toegankelijk te maken.

America Today werd in 1989 opgericht en was naar eigen zeggen het eerste Nederlandse bedrijf dat Amerikaanse merken naar Nederland importeerde. Tegenwoordig staat vooral het eigen label centraal, geïnspireerd op de ‘American College Lifestyle’. Het modebedrijf heeft 70 winkels en een actieve webshop in Nederland, België en Duitsland.

Beeld: America Today