• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zien: Nolten heropend flagshipwinkel in Mall of the Netherlands

Zien: Nolten heropend flagshipwinkel in Mall of the Netherlands

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nolten heeft op woensdag 19 juni zijn flagshipwinkel heropend in winkelcentrum Leidsenhage. Dit meldt de schoenenketen in een persbericht. Nolten Leidschendam is naar eigen zeggen met de heropening de grootste schoenenwinkel van Den Haag en omstreken.

De vernieuwde winkel is uitgebreid met 130 vierkante meter en telt nu in totaal 750 vierkante meter aan vloeroppervlakte. Nolten heeft met de extra ruimte ook zijn aanbod kunnen vergroten, met name in de categorie accessoires. Zo zijn tassen van designer Omar Munie en Coach, accessoires van Pig & Hen en portemonnees van Secrid toegevoegd aan de collectie.

De herenafdeling, voorheen op de eerste etage, is verplaatst naar de begane grond. De kinderafdeling is verhuisd naar de eerste etage. De winkel kent nu ook een ‘hospitality zone’ waar men een koffie kan drinken, aankopen kan afrekenen of online bestellingen kan ophalen.

Winkelcentrum Leidsenhage gaat in 2020 verder als Mall of the Netherlands. Daar vindt de consument naast ruim 230 winkels ook een versmarkt en een bioscoop. Mall of the Netherlands heeft een totaaloppervlakte van 117.000 vierkante meter en telt 4.000 gratis parkeerplaatsen.

Nolten heeft naast de winkel in Leidschendam, 10 winkels in Den Haag, Delft, Rijswijk en Zoetermeer.

Beeld: Nolten

Mall of the Netherlands
Nolten
winkelcentrum Leidsenhage