Zo ziet de nieuwe locatie van Ace & Tate in Den Haag eruit

Het Amsterdamse Ace & Tate heeft er een fysieke winkel bij: in de Haagse Prinsestraat kunnen klanten sinds kort terecht bij het online-first brillenmerk. Het is de achtste locatie van Ace & Tate in Nederland, dat in vier jaar tijd een flinke groei doormaakte.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen, verbonden met elkaar door een knalgele trap. De minimalistische winkelinrichting wordt gevuld met accenten van hout, leertonen en roest rood. Ook de neon lichtinstallatie, typerend voor het Ace & Tate-interieur, ontbreekt niet. De Haagse kunstenaar Jordy van den Nieuwendijk heeft net als in de flagshipstore in Antwerpen gezorgd voor schilderingen op de muur.

Ace en Tate begon vier jaar geleden als een online brillenmerk in het middensegment. Van daaruit groeide het naar twintig fysieke winkels door heel Europa, waaronder in München, Stockholm en Brussel.

Zo ziet de nieuwe locatie van Ace & Tate in Den Haag eruitZo ziet de nieuwe locatie van Ace & Tate in Den Haag eruitZo ziet de nieuwe locatie van Ace & Tate in Den Haag eruit

Beeld: Ace & Tate

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN