Zwartjes van 1883 vernieuwt winkel aan Gelderlandplein

De Amsterdamse schoenenzaak Zwartjes van 1883 heeft haar filiaal in winkelcentrum Gelderlandplein een metamorfose gegeven. De vernieuwde winkel opent haar deuren op zaterdag 2 september, laat de retailer weten middels een persbericht.

De winkel was een maand lang gesloten vanwege de verbouwingen en werd onder andere voorzien van een nieuwe vloer van kopshout. Daarnaast werden de displays vervangen door contrasterende, witte meubels van het materiaal Hi-Macs en is een halfronde wand bekleed met leer, gecreëerd. “Deze winkel straalt ambacht en luxe uit. Een perfecte basis voor onze collectie kwaliteitsschoenen voor heren en dames,” zo luidt het persbericht.

Zwartjes van 1883 vernieuwt winkel aan Gelderlandplein

Zwartjes van 1883 beschikt in Amsterdam over een tweede filiaal, aan de Utrechtsestraat. In het komende voorjaar wordt deze vestiging ook volgens het nieuwe concept verbouwd.

De schoenenzaak biedt schoenen en accessoires als tassen, riemen en sokken voor dames en heren. Producten van merken als Clarks, Falke, Ugg en het eigen merk worden er verkocht. Naast twee fysieke winkels, beschikt Zwartjes van 1883 over een webshop.

Beeld: Zwartjes van 1883

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN