• Home
  • Nieuws
  • Video
  • Video: Burberry combineert traditie en innovatie voor SS25

Video: Burberry combineert traditie en innovatie voor SS25

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Video

Burberry SS25 Credits: Launchmetrics Spotlight

Burberry onthult zijn Zomer 2025-collectie, met Britse creativiteit en expressieve silhouetten. In het iconische National Theatre in Londen straalt de collectie avontuur uit, met kortere regenjassen en trenchcoats in luchtige stoffen zoals zijdepopeline en linnen. Verweerde en zongebleekte materialen verwijzen naar Burberry's erfgoed van innovatieve stoffen. Check-patronen sieren jassen, broeken en tassen, terwijl capes en parka’s zijn gecoat voor bescherming, aldus een persbericht.

De collectie mixt stijl met functionaliteit. Te weten: lichte drielaagse jassen in Burberry-ruit, leren jacks, felgekleurde rokken, handgestikte jurken met gouden en lila pailletten en broeken met aanpasbare silhouetten dankzij knopen bij de enkels.

De presentatie vindt plaats in het National Theatre, waar de brutalistische architectuur contrasteert met de lichte, kleurrijke collectie. Burberry werkt samen met kunstenaar Gary Hume voor een origineel decor en benadrukt opnieuw hun steun aan de kunsten en jong talent. Bekijk hieronder de meest recente show van Burberry tijdens London Fashion Week.

Eigendom: Burberry

Burberry
LFW
London Fashion Week
SS25