• Home
  • Nieuws
  • Video
  • Zwitsers tassenmerk Freitag introduceert tassen ruilplatform S.W.A.P.

Zwitsers tassenmerk Freitag introduceert tassen ruilplatform S.W.A.P.

Door FashionUnited

30 okt. 2019

Freitag heeft een tassen ruilplatform gelanceerd, genaamd S.W.A.P. Kort voor: Shopping Without Any Payment. "Een Tinder-stijl ruilplatform voor tassen voor F(reitag)-friends," zo luidt de introductie op de website van het Zwitserse tassenmerk.

Hoe het werkt? Gebruikers kunnen door het aanbod swipen. Interesse in een tas? Swipe naar rechts. Een match ontstaat als de gebruiker aan de andere kant jou(w tas) ook naar rechts geswiped heeft. Het ruilen is in principe gratis, maar zit er een groot verschil in (tas)formaat of waarde kunnen gebruikers overwegen wat extra geld bij te leggen.

Freitag is een Zwitsers tassenlabel dat In 1993 werd opgericht door de broers Markus en Daniel Freitag. De broers kwamen op het idee om tassen te produceren van oude vrachtwagenzeilen. Het resultaat is een collectie waarbij iedere tas zijn eigen, unieke look heeft door de verkleuringen en beschadigingen die zich met de tijd in het zeil hebben gewerkt.

Freitag telt 4000 verkooppunten wereldwijd. Ook zijn er 24 brandstores en heeft het merk een online shop. Het bedrijf produceert circa 550.000 producten per jaar.

Bron: Freitag via Youtube

Freitag
S.W.A.P