• Home
  • Press
  • Business
  • Eigenaresse TET. Swimwear te zien in “ik vertrek”

Eigenaresse TET. Swimwear te zien in “ik vertrek”

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

TET. Swimwear gestart met het doel om duurzame bikinis sexy en stoer neer te zetten, begint en eindigd ons verhaal in de oceaan.

Eigenaressen Lieke van Hulsbergen reisde al vroeg de wereld rond en was zich dan ook al vroeg bewust van de relatie tussen mens en de natuur. Het was een trip naar Thailand en Indonesië die haar deed realiseren hoe groot de impact van plastic afval heeft op onze planeet, hier wilde ze graag wat tegen doen.

Tijdens haar stage in Shanghai heeft ze haar scriptie geschreven over; hoe je gerecyclede stoffen kan inzetten in verschillende product categorieën. TET. Swimwear is dan ook gemaakt van Repreve – een innovatieve stof, van hoge kwaliteit gemaakt van gerecycled plastic en nylon industrieel afval.

TET. Swimwear is opgestart eind 2017 en op dit moment is net de eerste collectie swimwear online gelanceerd en in verschillende verkooppunten in Nederland.

Lieke heeft vorig jaar haar baan als accountmanager, waar ze verantwoordelijk was voor TOMS en P.F. Candle co. opgezegd in Amsterdam om zich helemaal te kunnen focussen op haar swimwear label. Ze is verhuisd naar Bali en heeft hier naast haar swimwear lijn een yoga retreat op gezet, of dit allemaal gelukt is en een beetje vlekkeloos is verlopen dat kunnen we zaterdag zien! Dit is allemaal gevolgd voor de televisie serie “ik vertrek” wat a.s. zaterdag 6 april wordt uitgezonden op NPO1 om 20:30.

Lieke van Hulsbergen
Press Club
Press Release
TET
Tet Swimwear