• Home
  • Press
  • Events
  • Creatief platform MOAM organiseert Archive Sale om collectiestukken nieuw leven in te blazen

Creatief platform MOAM organiseert Archive Sale om collectiestukken nieuw leven in te blazen

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Events

Het archief van MOAM, bestaande uit prachtige, one-of-a-kind kledingstukken, met handgeschilderde prints en zelfgemaakte borduurwerken, is recentelijk gereorganiseerd. De selectie is een jarenlange verzameling van MOAM Collective stukken, een terugkerend initiatief van MOAM, die exclusief verkrijgbaar zal zijn tijdens de MOAM Archive Sale.

Met dit initiatief streeft MOAM haar trouwe achterban bewust te maken van het belang van duurzaamheid, dat tevens het jaarthema is van 2020. Door de couture stukken een tweede leven te gunnen, wil MOAM andere inspireren om bewuster met kleding en textiel om te gaan. Daarnaast biedt de MOAM Archive Sale de gelegenheid om de designers opnieuw onder de aandacht te brengen.

De Archive Sale vindt plaats op 18 juni van 18:00-21:00 uur, 19 juni van 12:00-17:00 uur en 20 juni van 12:00-17:00 uur op de Weteringschans 124H, te Amsterdam. MOAM opent tijdens deze data exclusief haar deuren voor genodigden die onder het genot van drankjes en muziek unieke stukken zoals unisex pakken met colberts tot statement jurken en van draagbare tops tot extravagante jassen - allen handgemaakt, in Nederland geproduceerd en volledig uniek Young Dutch Design.

Over MOAM Collective

Iedere twee jaar verbindt MOAM de nieuwste lichting talentvolle, jonge designers aan de iconen uit de creatieve industrie; MOAM collective. Tijdens elke editie krijgt een nieuwe groep designers de kans een volledige collectie te realiseren onder begeleiding van mode-iconen als Viktor&Rolf, Frans Ankoné, Claes Iversen, Lanvin, Dior, team Vogue en Diane Pernet. De upcoming talenten ontvangen ondersteuning gedurende het gehele proces, van de allereerste schets tot de uiteindelijke catwalk show en werken in volledige artistieke vrijheid.

MOAM
moam archive sale
Press Club
Press Release
Scroll down to read more