• Home
  • Press
  • Mode
  • 1ODAYS behaalt GOTS-certificering

1ODAYS behaalt GOTS-certificering

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: 10DAYS

Global Organic Textile Standard-certificering (GOTS) is een onafhankelijke standaard voor de productie en verwerking van biologische natuurlijke vezels, en garandeert duurzaamheid gedurende het gehele productieproces.

10DAYS behaalt de GOTS-certificering, een tastbaar bewijs van de inzet voor duurzame mode, verantwoorde productie en ethische toeleveringsketens. De certificering, die de gehele productieketen omvat, sluit aan bij 10DAYS' visie op mode en benadrukt hun toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en ethisch vakmanschap.

Marie-José Vermin, CEO van 10DAYS, ‘’De keuze voor GOTS is gebaseerd op onze volledige benadering van certificering, die verder gaat dan duurzaam katoen en zich uitstrekt tot ethische werkrelaties, verantwoord gebruik van land en meer. Deze allesomvattende aanpak weerspiegelt de kernwaarden van 10DAYS als merk, waar kwaliteit niet alleen betrekking heeft op het eindproduct, maar ook op ethiek in alle aspecten van het bedrijfsvoeren.’’

Credits: 10DAYS

Hoewel 10DAYS deze verheugende gebeurtenis viert, erkennen ze dat hun inzet voor duurzame praktijken voortduurt. Ze onderzoeken initiatieven om de levenscyclus van hun kledingstukken te verlengen, zoals reparatiediensten, upcycling en het hergebruiken van overtollige voorraden. Deze inspanningen vormen een integraal onderdeel van '10DAYS' streven naar een toekomst waarin tijdloze collecties op ethische wijze worden vervaardigd en bijdragen aan een betere wereld, kledingstuk voor kledingstuk.

OVER HET MERK
Lees meer over 10DAYS op de merkpagina
10Days
Duurzaamheid
GOTS