8 maart 2019, wanneer échte juwelen gevierd worden

8 maart is het internationale vrouwendag, de dag waarop alle vrouwen extra schitteren. Over de hele wereld komen vrouwen op deze dag samen om hun kracht, strijdbaarheid en samenhorigheid duidelijk te maken. Veel vrouwen bewandelen vandaag de dag steeds krachtiger hun eigen pad, ook op zakelijk gebied. Een prachtig voorbeeld vind je bij het groeiende team van consulenten achter het Belgische juwelenmerk Victoria. Victoria helpt vrouwen groeien en daar zijn ze trots op!

8 maart 2019, wanneer échte juwelen gevierd worden

Victoria is reeds 28 jaar een merk dat voor en dóór vrouwen werd opgebouwd. Oprichtster Françoise Kaisin zag in het consulentenverhaal een succesvolle manier om vrouwen op hun eigen tempo eigen kapitaal te laten verdienen. Het team van Victoria consulentes is sinds 1991 uitgegroeid tot één grote, warme familie onafhankelijke vrouwen (en mannen ;) ).

Het werk als homeparty-consulente stelt hen in staat om een mooie bijverdienste te hebben. Het is zelfs zo dat meer en meer consulentes de Victoria activiteit uitbreiden naar een fulltime job. Meer dan 4000 vrouwen werken met hart en ziel voor het Belgische merk.

Het consulentenverhaal biedt voor veel vrouwen een ideale (bij)verdienste. Of je nu een student bent die wel wat extra kan gebruiken, een huismoeder die een activiteit zoekt om te combineren met het gezin of een dame die haar ondernemingszin na pensionering nog voelt kriebelen. Om te starten in directe verkoop heb je geen ervaring nodig. Het is de ideale activiteit voor al wie van menselijk contact houdt, een passie voor juwelen heeft en meer flexibiliteit wenst in zijn of haar leven. De werkuren bepaal je zelf, want vanaf nu ben je je eigen baas met de steun van een raadgevend team van regioverantwoordelijken.

Victoria en vrouwen, een prachtige combinatie, zoveel is zeker. Of om het met de woorden van een consulent te zeggen…

https://www.victoria-benelux.com/nl-be/nieuws-evenementen/een-enthousiaste-victoria-consulente-vertelt

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN