• Home
  • Press
  • Mode
  • Ana Dyla: eerlijkheid, inspiratie en duurzaamheid in sieraden

Ana Dyla: eerlijkheid, inspiratie en duurzaamheid in sieraden

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Ana Dyla

Ana Dyla is niet zomaar een sieradenmerk. Het is een verhaal van passie, vakmanschap en een diepgewortelde liefde voor eerlijke, transparante en duurzame bronnen. Geïnspireerd door de krachtige vrouw - onafhankelijk, toegewijd en puur - streeft Ana Dyla ernaar om elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of uiterlijk, te verfraaien met sieraden die haar kracht en essentie weerspiegelen.

Een unieke visie

De visie van Ana Dyla is niet het promoten van 'musthaves', maar het laten schitteren van de drager. Handgemaakt en geïnspireerd door de Ottomaanse stijl en modern Istanbul, worden deze sieraden vervaardigd door zilversmeden die zijn ontdekt tijdens eindeloze wandelingen door de straten van Turkije. De natuur speelt een belangrijke rol, met edelstenen die zijn verfijnd door lokale Turkse edelsteenslijpers en ambachtslieden, waardoor stukken ontstaan die oud-Ottomaanse tradities combineren met moderne esthetiek.

Toewijding en duurzaamheid

De duurzaamheid van het merk is indrukwekkend. Elk sieraad wordt ontworpen met de natuur in gedachten en reflecteert een ruwe maar elegante esthetiek. De gebruikte edelstenen worden omhuld met draadframes voor structuur, die vervolgens worden omhuld met lichtgewicht kunststof structuren, verguld met gerecycled 925 sterling zilver en verzegeld met een laag van kostbaar 18kt goud.

Credits: Ana Dyla

Ambacht en integriteit

Geproduceerd in kleine ateliers in het hart van Anatolië, Turkije, garandeert Ana Dyla de integriteit van elk sieraad - van het verzamelen van de edelstenen tot het creëren van het design en het vervaardigen van sieraden. Dit alles onder de juiste omstandigheden, zonder kinderarbeid. De persoonlijke betrokkenheid bij het hele productieproces zorgt voor sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook ethisch verantwoord geproduceerd worden.

Ecologische verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is verweven in elk facet van het merk, van de producten tot de verpakking, die allemaal het FSC®-keurmerk dragen. Ana Dyla is niet alleen toegewijd aan het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk, maar ook aan het stimuleren van positieve veranderingen in de sieradenindustrie.

Ana Dyla is er voor de moderne vrouw, die bewust kiest voor tijdloze ontwerpen en het belang van duurzame ambacht waardeert. Bij Ana Dyla wordt elk sieraad met zorg, liefde en integriteit gemaakt.

ABOUT THE BRAND
Lees meer over ANA DYLA op de merkpagina
Ana Dyla
Duurzaamheid
Sieraden