• Home
  • Press
  • Mode
  • BALR. vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Bijenkorf!

BALR. vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Bijenkorf!

PRESS RELEASE
Door Press Club

30 nov. 2018

Mode

Amsterdam, 30 November 2018Het populaire luxe lifestyle-merk BALR. is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle filialen van de Bijenkorf. Het warenhuis is de enige department store in Nederland die de collectie van BALR. aanbiedt.

De Bijenkorf is volop bezig met het invoeren van haar premium experience strategie. Met de focus op premium experience sluit de Bijenkorf beter aan op de huidige wensen van haar klanten. Deze strategie sluit volledig aan bij die van BALR. Juul Manders, CEO: "De Bijenkorf biedt klanten een premium shopping experience die overeenkomt met de ervaring die wij bieden in onze flagship stores. We zijn dan ook erg trots om deze samenwerking aan te kondigen."

VANAF VANDAAG TE KOOP

BALR. opende onlangs een Flagship Store in het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht. Het is de tweede store van het merk, naast de winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. De collectie van BALR. is vanaf vandaag te koop in alle zeven filialen van de Bijenkorf en in de webshop.

OVER DE BIJENKORF

De Bijenkorf is hét meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. De winkels, uitingen, assortiment en medewerkers dragen samen de identiteit van de Bijenkorf uit, die samengevat kan worden in vier merkwaarden: klantgericht, inspirerend, stijlvol en premium.

OVER BALR.

BALR. is een Nederlands luxe lifestyle merk dat sinds 2013 overal in het internationale straatbeeld te zien is. BALR. maakt de lifestyle van professionele voetballers bereikbaar. Vele topvoetballers worden regelmatig gespot in de kleding van het merk en ook DJ’s als Hardwell en Tiësto reizen de wereld rond met de producten van BALR. BALR. wordt online in meer dan 150 landen verkocht en heeft Flagship Stores in Amsterdam en Utrecht.

BALR
Bijenkorf
Press Club