• Home
  • Press
  • Mode
  • Dr. Denim's Herfst/Winter 2023 collectie heeft voor elk wat wils

Dr. Denim's Herfst/Winter 2023 collectie heeft voor elk wat wils

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Beeld: Dr. Denim, eigendom van het merk.

Heb een goede tijd met goede mensen. Koop minder en betere dingen die langer meegaan, ontdek een nieuwe artiest. Wees aardig. Maak een vadergrap. Stop de verspilling.

De herfst- en wintercollectie van Dr. Denim omvat een breed scala aan pasvormen, van klassieke rechte pijpen tot trendy, wijde en baggy jeans. De denim wassingen variëren van licht- en donkerblauw tot bruin en getint zwart met enkele contrasterende stiksels.

Beeld: Dr. Denim, eigendom van het merk.

Voor vrouwen bieden ze vormvaste denim pasvormen zoals Echo, Beth, Hill en Donna, die gemaakt zijn van 100% katoen. High waist straight leg Moxy Straight is hun meest populaire high-stretch denim fit, en voor het winterseizoen 2023 zijn ze enthousiast om een nieuwe mid waist fit te lanceren, genaamd Lexy Straight. Hun herenassortiment bestaat uit de vormvaste denimklassiekers: straight fit Dash en wide straight leg Omar. De nieuwste toevoeging aan de categorie herenjeans, wijde pijp en baggy fit Kobe, zal voldoen aan de eisen van de meest die-hard baggy jeans liefhebber.

Beeld: Dr. Denim, eigendom van het merk.

Voor de komende collecties heeft Dr. Denim zich verder laten inspireren door streetwear. Het assortiment omvat jeans met klassieke workwear details en jeans met cargo broek kenmerken, zoals de Donna Multi Cargo.

Beeld: Dr. Denim, eigendom van het merk.
Promotion
Lees meer over Dr. Denim op de merkpagina
Denim
dr denim
FW23