• Home
  • Press
  • Mode
  • Fabienne Chapot Fall / Winter 2021 Collectie

Fabienne Chapot Fall / Winter 2021 Collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

16 feb. 2021

Mode

“En Route”

De AW21 collectie van Fabienne Chapot neemt ons mee op een fictieve reis, geïnspireerd op een sterke iconische vrouw, die alleen per motor de wereld rondtrekt.

Geïnspireerd door haar reis, stelde het merk een vrouw voor met lef en een coole attitude. Ze droeg prachtige vrouwelijke jurken gecombineerd met lagen van sweaters en over de top jackets. Door de verscheidenheid aan landschappen en ontmoetingen met bijzondere mensen onderweg ontwikkelt de muze zich van een jonge zorgeloze, nieuwsgierig meisje tot een sterke onafhankelijke vrouw. Een soul-searching world tour die haar eigen stijl bepaalt.

Ze is vrijgevochten, moedig en vrolijk, en cruist door het leven met een grote glimlach op haar gezicht, en sluit vriendschappen met iedereen die ze ontmoet. Er zijn een aantal dingen die ze altijd bij zich heeft, als herinnering aan de plaatsen waar ze is geweest. Een geluksbrenger in de vorm van een ‘cowboyboot’- die haar eraan herinnert om met beide benen op de grond te blijven staan, steady en trots; een ansichtkaart met bloemen en een klavertje vier worden in haar notitieboekje geplakt, dat als dagboek fungeert en al haar indrukken van de expeditie koestert.

De prachtige AW21 collectie neemt ons mee op een reis door een verscheidenheid aan landschappen, interessante ontmoetingen en inspiratiebronnen en vertelt het verhaal van een meisje die haar droom najaagt. De collectie, haar garderobe, is een afspiegeling van de bijzondere reis en haar sterke karakter en vrouwelijkheid.

De collectie bestaat uit vijf leveringen, die ieder een deel van de reis symboliseren.

Chapter 6: High Hopes
Chapter 7: The path ahead
Chapter 8: Into the unknown
Chapter 9: Floating memories
Chapter 10: The grande finale

Een reis door de collectie

De AW21 collectie volgt een vrouw met een zorgeloze, onafhankelijke houding, welke tot uiting in de vrouwelijke silhouetten en handgemaakte bloemenprints. Haar optimisme schittert in felle kleuren: smaragdgroen en prachtig roze. Klassieke wikkeljurken of elegante midirokken met vrouwelijke topjes en kleurrijk breiwerk, zijn moeiteloze stukken die ze elke dag draagt.

Ze combineert haar vrouwelijke geprinte items met haar favoriete jeans of corduroy flares. Vrouwelijke boho blouses en jurken met geschulpte details vormen een perfect contrast met de robuustheid van haar motor. Langs de weg vindt ze wat wilde bloemen en plakt ze in haar schetsboek als aandenken aan deze bijzondere reis. Losse bloemenillustraties op prachtige lurex geweven stoffen zijn geïnspireerd op de schetsen die ze maakt. De collectie denim met borduursels voegt een dromerige en nostalgische sfeer toe. Een nieuwe dierenprint in zwierige georgette viscose is een toevoeging voor haar stoere denim en laarzen.

Haar avontuurlijke geest komt tot uiting in de gedurfde collectie: opvallende handgemaakte prints met bijpassende accessoires, prachtige nieuwe kledingsilhouetten en een statement geborduurd gilet van wol. Ontdek statement boho blouses met ruches en eye catching suits in een roze en saffraan kleurenspectrum, complimenten gegarandeerd.

Tijdens het festive seizoen komt de muze aan het einde van haar reis: de grote finale. Een kleuren pallet van zwart, kobalt en roestoranje en accenten van gouden lurex creëren een gedurfde maar sensuele toon. Fabienne Chapot’s blouses en jurken met kleine ruches zijn moeiteloos elegant. Lurex jacquards en viscose crêpe met 3D-borduurdetails verheffen de collectie en weerspiegelen het feestelijke sentiment.

Bekijk hier de campagne video en ontdek de prachtige AW21 collectie van Fabienne Chapot: “En Route”:

Lees meer over Fabienne Chapot op de merkpagina:fashionunited.com/companies/fabienne-chapot

Fabienne Chapot
FW21