• Home
  • Press
  • Mode
  • Frans topmodel Laetitia Casta is het nieuwe gezicht van IKKS

Frans topmodel Laetitia Casta is het nieuwe gezicht van IKKS

PRESS RELEASE
Door Press Club

28 feb 2019

Mode

Laetitia Casta, een echt mode-icoon, een muze voor onder andere Saint Laurent en Gaultier, een ster van de catwalks van Parijs tot New York, is voor alles een 'Esprit Libre'. Van de podia tot de planken, van de glitters tot het witte doek, op het scherm of achter de camera, speelt ze met conventies. Op dit moment is ze te zien in de bioscoop in twee langspeelfilms, deze dame met een ontembare energie en een vrije persoonlijkheid die een unieke, buitengewone weg aflegde. Wie zou er beter het nieuwe gezicht van IKKS WOMEN kunnen belichamen, nu het merk zijn 20e verjaardag viert?

IKKS & LAETITIA CASTA: #LesEspritLibres

Als iconische Marianne van het jaar 2000, belichaamt Laetitia Casta de Franse vrouw in al haar glorie: vrij, zelfbewust en stralend. Om zijn twintigjarig bestaan te vieren aarzelde IKKS Women, het merk opgericht door de Esprits Libres voor de Esprits Libres, niet om zijn oog te laten vallen op dit ongrijpbare, contrastrijke temperament. De mooie en rebelse Laetitia Casta bezit een uniek handelsmerk. Dat van een spontaan gepassioneerde, van nature geëngageerde vrouw; waarden die het DNA van IKKS weerspiegelen.

ONDER HET OOG VAN DE FOTOGRAAF

Voor de lente-/ zomercampagne 2019 poseert Laetitia Casta voor het oog van de Australische fotograaf Chris Colls voor IKKS. De persoonlijkheid van de actrice en regisseur straalt meer dan ooit en onthult acht uitgesproken looks, een echte mix & match van de iconische elementen van het merk

IKKS
ikks lente/zomer 2019
ikks ss19
Laetitia Casta
Press Club