Het herdefiniëren van de wereldwijde mobiliteit

Eastpak introduceert met trots een uitgebreid, gecoördineerd en functioneel assortiment tassen en reismateriaal dat speciaal is ontworpen voor de actieve professional van vandaag.

Een unieke collectie die de urban esthetiek combineert met zeer duurzame materialen en intelligente designaspecten. Voor reizigers die graag de grenzen tussen zakelijk en plezier laten vervagen.

De collectie bestaat uit slimme ontwerpen, robuuste drievoudige polyweefsels, extra duurzame coatings en veelzijdige functies. De CNNCT-collectie verlegt de grenzen van zowel functie als stijl in een complete reeks aangepaste oplossingen om actieve professionals mobieler te maken. Er zijn zeven volledig nieuwe stijlen in de kleuren ‘CNNCT Black’ en ‘CNNCT Coat’. Elk item bouwt in deze baanbrekende collectie voort op de compromisloze houding van Eastpak ten opzichte van kwaliteit, maar gaat tegelijkertijd ook een nieuwe richting op.

Tecum S - €90 Tecum M - €100 Tecum L - €115

Ultra-sleek rugzakken die gecreëerd zijn met oog op stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Vol met slimme features zoals aparte, met fleece gevoerde en gewatteerde laptop- en tabletsleeves, volledig gevoerde handvaten, banden, een achterzak, een veiligheidszak, flessenhouder, interne organizer en - in het geval van de Tecum L - opslag met twee compartimenten. De ideale oplossing voor mobiele professionals.

Tecum Top - €115

Het moderne, street-ready antwoord op de klassieke rugzak! De Tecum Top is een slanke rugzak bestaande uit meerdere externe vakken, interne organisatie, individuele met fleece gevoerde laptop- en tabletsleeves, een uniek systeem voor het laden van de bovenkant en talloze andere intelligente ontwerpfuncties. Deze tas brengt je op de juiste plaatsen

Tranverz S - €160 Tranverz M - €180 Tranverz L - €200

De Tranverz is het volgende niveau in bagage op wielen! Robuuste materialen, hoogwaardig ijzerwaar en onverwoestbare hypalon-hoeken houden de inhoud veilig. Dubbele interne compartimenten, kledingbanden, accessoire zakjes en een aparte waszak houden ze georganiseerd. De gevoerde voor-, boven- en zijhandgrepen, compressiebanden, inklapbare basis en het uiterst soepele wieltjessysteem van Eastpak maken het gebruiken van de Tranverz een fluitje van een cent.

Over Eastpak

Eastpak maakt sinds 1952 tassen die mensen inspireren om te bewegen. Van een fabrikant van pakketten en duffelbags voor het Amerikaanse leger tot een toonaangevend lifestyle-merk voor mensen die wonen, werken en leven in de stad. Sinds 2000 maakt Eastpak deel uit van de VF- portfolio van internationale merken. We zorgen ervoor dat dezelfde toewijding aan kwaliteit die Eastpak beroemd heeft gemaakt voortleeft in de reeks stijlvolle en functionele rugzakken, schoudertassen, travel gear en accessoires. Eastpak blijft evolueren met zijn trouwe fans en blijft vasthouden aan het iconische uitgangspunt "Built to Resist".

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN