Jérôme Dreyfuss herfst/winter 2019

De FW19 collectie neemt je mee naar de met sneeuw bedekte Alpen in een eigentijdse chalet met grote ramen. Hier, in deze retraite aan de rand van de bergen, heeft Jérôme Dreyfuss het decor gemaakt voor zijn tassen en schoenencollectie voor de winter. De iconische gouden studs van het merk zijn dit seizoen te vinden op elke tas en schoen, en ook verkrijgbaar in het zilver.

Jérôme Dreyfuss herfst/winter 2019

Oh-so-soft tassen

De tassen in de collectie hebben veel details en zijn gemaakt van verschillende materialen. Meer etnisch en felle kleuren geven de collectie een verfijnende je-ne-sais-quoi gevoel. De klassieke vormen geven de tassen een luxe en rijke uitstraling. De tassen hebben dit seizoen een dikkere onderlaag gemaakt van plantaardig splitleer om deze veilig op de grond te kunnen zetten. We zien in de collectie veel verschillende prints terug zoals rainbow, snake, leopard, crinkled gold lamé en ultraviolet nubuck.

Jérôme Dreyfuss herfst/winter 2019

Luxe schoenen

In de schoenencollectie van dit seizoen zitten veelzijdige schoenen die je in de winter lekker warm zullen houden. Jérôme Dreyfuss heeft goed gekeken naar de functies van de schoenen om de vrouw een comfortabel gevoel te geven en tegelijk er modieus uit te laten zien. De goedgevormde cowgirl schoen Jocelyne, die deze zomer is gelanceerd, heeft twee zusjes, genaamd Sabine en Sandie. Sabine is een lage laars die net je enkel bedekt en is gemaakt van cowskin en suede. Daarnaast is Sandie, een laars met wol bekleed gemaakt van leer, puntige neus en hoge hak die je knieën warm houden gedurende de winter.

Jérôme Dreyfuss herfst/winter 2019

OVER JÉRÔME DREYFUSS

Jérôme Dreyfuss werd in 1974 in Nancy geboren. Op 17-jarige leeftijd verhuisde hij naar Parijs om mode te studeren, en een paar maanden later trad hij toe tot het team van John Galliano. Op 23-jarige leeftijd lanceerde Jérôme in 1998 zijn eerste confectiecollectie voor vrouwen, Couture à Porter®. In 2002 veranderde Jérôme van koers: "Op een avond dineerde ik met vrienden en realiseerde ik me dat geen van hen draagt zakken. Als ik hun vraag waarom, antwoorden ze me dat ze het model van hun droom niet vinden! ' Jerome richt zijn blik op de wereld van lederwaren.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN