• Home
  • Press
  • Mode
  • Karine Augis x CharlyHo onthullen hun "Writing's on the wall" collectie

Karine Augis x CharlyHo onthullen hun "Writing's on the wall" collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Karine Augis x CharlyHo Credits: Karine Augis

De tassen, geïnspireerd door Art Deco met hun strakke lijnen en geometrische patronen, vinden een verrassend raakvlak met de wereld van CharlyHO. Tussen de werelden van straatkunst en figuratieve kunst in, heeft Charly de collectie van Karine kunnen voorzien van een vitaliteit en spontaniteit die breekt met de rigide codes van Art Deco.

De versmelting van deze twee werelden heeft geresulteerd in een nieuwe, onverwachte esthetiek die de aandacht grijpt en nieuwsgierigheid opwekt. De contrasten tussen de gestructureerde elegantie van Art Deco en de rauwe energie van Street Art en Figuratieve Kunst creëren een fascinerende visuele spanning.

Karine Augis x CharlyHo Credits: Karine Augis

Via stoffen, texturen, kleuren en patronen hebben deze kunstenaars een verhaal van samensmelting en wederzijds begrip geweven. Karine en Charly hebben zich niet enkel beperkt tot het creëren van unieke stukken, maar hebben ook hun overtuiging uitgedragen dat kunst mensen kan verbinden, ondanks hun culturele verschillen. Ze geloven dat we allemaal verbonden zijn door een verlangen om te creëren, te delen en uit te wisselen.

Karine Augis x CharlyHo Credits: Karine Augis

Een Inspirerende Collectie

Elk stuk uit deze samenwerking is uniek. Ieder vertelt een verhaal en nodigt modeliefhebbers uit om een duik te nemen in een wereld waar kunst en functionaliteit samenkomen. In deze collectie, genaamd "Writing's on the Wall" – een knipoog van de kunstenaar naar de wereld van de Street Art waar hij zo van houdt – wordt elke tas een wandelend canvas dat de emoties van CharlyHO's schilderijen draagt.

De harmonie tussen de twee disciplines is duidelijk zichtbaar in elk product van de collectie en herinnert ons eraan dat creativiteit voortkomt uit de ontmoeting van diverse invloeden. Artistieke expressie kan ontstaan waar we het het minst verwachten, wat verbluffende en inspirerende visuele ervaringen oplevert!

De "WRITING'S ON THE WALL" collectie is vanaf 2 oktober exclusief verkrijgbaar bij Flying Solo Store Parijs, 43 rue Etienne Marcel - 75002 Parijs.

OVER HET MERK
Lees meer over Karine Augis op de merkpagina
Accessoires
Collaboration
Karine Augis