• Home
  • Press
  • Mode
  • Laetitia Casta in herfst/winter 2019 IKKS campagne

Laetitia Casta in herfst/winter 2019 IKKS campagne

PRESS RELEASE
Door Press Club

30 jul 2019

Mode

IKKS & LAETITIA CASTA IN HET FW19 SEIZOEN

Laetitia Casta is gezicht van de herfst/winter 2019 campagne van IKKS. Je herkende ongetwijfeld de magnetische Laetitia Casta met haar tijdloze gezicht en uitdagende blik toen ze haar samenwerking met IKKS aankondigde in januari. IKKS bewondert deze celebrity, die voet zet in de film- en theaterwereld zonder haar fashionable uitstraling te verliezen. En dus gaan we opnieuw op avontuur met de iconische Laetitia Casta. De winter van 2019 heeft attitude. IKKS verklaart opnieuw haar vrijheid! Het internationale icoon belichaamt de mantra #LESESPRITSLIBRES en zet de toon voor het seizoen.

Manifest voor de vrijheid

IKKS onthult de looks van Laetitia Casta in voorpremière en spreekt af in september 2019 voor een campagne 100% Esprits Libres! Geschreven als een Manifest voor de vrijheid, belooft de campagne rond seizoen 2 initiatieven die doordrongen zijn van het DNA van de Esprits Libres, sterker aanwezig dan ooit in het merk met de dubbele K.

Een verfijnde stijl

Laetitia komt uit Corsica, het eiland van de schoonheid. Binnenkort is ze opnieuw te zien in de televisieserie ‘Une île’ (een eiland). Tot die tijd brengt ze haar exotische voorkeuren tot uitdrukking in de IKKS herfst/wintercollectie 2019 met zijn Latijnse accenten. Aan haar zijde orkestreert de IKKS vrouw een ontmoeting tussen de Spaanse movida, de Italiaanse barok en de Mexicaanse elegantie. In de loop van het seizoen wisselen de looks van Laetitia Casta tussen nomade, Argentijnse amazone en Milanese It girl. IKKS en Laetitia Casta hebben de krachten gebundeld. Het is tijd voor avontuur!

"Laetitia Casta; Ik doe dingen niet uit strategisch oogpunt… Ik kies ervoor samen te werken met wie ik wil, zelfs als mijn keuzes met elkaar in botsing komen. Ik ben er ontzettend blij mee samen te werken met een toegankelijk Frans merk dat mode maakt voor vele verschillende generaties vrouwen".

OVER IKKS

Sinds zijn eerste collectie in 1987 eist het premium confectiemerk IKKS zijn vrijheid van expressie op rond drie stilistische pijlers. De Urban Rock ademt een eigenzinnig karakter uit door stukken in leer, radicaal zwart en wilde prints. De Military-stijl keert op creatieve wijze terug naar de kaki-tinten en tekent voor echte musthaves, en we zien ook veel denim in de collecties. Sinds 2012 is er een gamma lederwaren en accessoires dat de uitdaging aangaat om een lijn te bieden die zowel betaalbaar is als aantrekkelijk. In 2018 versterkt IKKS zijn vrijheids-DNA met een nieuw Mantra: Les Esprits Libres

FW19
IKKS
IKKS FW19
Laetitia Casta
Press Club