• Home
  • Press
  • Mode
  • LESS AND BETTER, het Belgische merk van Bermuda's, chino's en denim jeans dat service en klanttevredenheid centraal stelt.

LESS AND BETTER, het Belgische merk van Bermuda's, chino's en denim jeans dat service en klanttevredenheid centraal stelt.

PRESS RELEASE
Door Press Club

12 mei 2022

Mode

Beeld: LESS AND BETTER, eigendom van het merk.

Het Belgische merk van bermuda's, chinos en jeans LAB LESSANDBETTER blijft vooruitgang boeken in de modewereld en wil steeds dichter bij zijn klanten staan.

De modellen zijn trendy en aangepast voor winkels die een Belgisch kwaliteitsproduct willen dat precies aan hun behoeften beantwoordt en met de toegevoegde bonus van een volledig ecologische productie.

Beeld: LESS AND BETTER, eigendom van het merk.

Maar de kracht van het merk ligt vooral in de B2B SERVICE: de modellen zijn allemaal op voorraad en klanten bestellen zonder minimale hoeveelheid of budget. Waarna ze de mogelijkheid hebben om bijbestellingen te plaatsen.

Deze volledige vrijheid geeft klanten de mogelijkheid om zonder druk of verplichting met het merk te werken en zonder overweldigd te worden door stock.

Merkeigenaar Stephen Grunberg zorgt voor bijna alles: productontwerp, prospectie, productiebeheer, communicatie, marketing… Zo kan hij zo dicht mogelijk bij zijn product, zijn leveranciers en zijn klanten staan.

En voor de verkoop wordt hij bijgestaan door David Cliquet, een verkoopagent met jarenlange ervaring die altijd klantgericht is. Wat een pluspunt is op het gebied van klantenondersteuning.

Ben jij een professional in de sector en wil je iets nieuws ontdekken?

Het is deze kant op: www.lessandbetter.shop

Beeld: LESS AND BETTER, eigendom van het merk.
Promotion
Lees meer over_LESS AND BETTER_op de merkpagina.
LESS AND BETTER