Met Swatch PAY! wordt contactloos betalen eenvoudiger dan ooit

Een betaalmiddel om je pols. SwatchPAY! maakt contactloos betalen zo eenvoudig en veilig mogelijk. De tijd van zoeken in je jaszak of tas voor een portemonnee of smartphone is voorbij. Na de succesvolle lancering in onder andere China en Zwitserland is het betaalhorloge van Swatch nu ook verkrijgbaar in Nederland.

SwatchPAY! maakt gebruik van een NFC-radiochip onder de wijzerplaat. Mensen die het SwatchPAY! horloge dragen, plaatsen eenvoudig hun pols naast de contactloze betaalterminal bij de kassa. De terminallezer wisselt vervolgens betalingsinformatie uit met de chip, en dat is alles! De betaalterminal levert de benodigde energie voor dit proces, wat betekent dat - in tegenstelling tot een smartphone - het SwatchPAY! horloge geen batterijen verbruikt voor het betalingsproces.

“Constante innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van Swatch”, zegt Carlo Giordanetti, Creative Director van Swatch. “Deze nieuwste lancering, met de introductie van deze snelle en eenvoudige autorisatie maakt het eenvoudiger dan ooit om altijd en overal te betalen. SwatchPAY! is eenvoudig, stijlvol en Swatchy.”

Yvonne Duits, product owner bij ABN AMRO: “We zijn erg trots op de toevoeging van SwatchPAY! horloges aan ons wearables assortiment. SwatchPAY! maakt het voor consumenten makkelijk om met hun Swatch horloge contactloos te betalen. De bekende en mooie horloges van Swatch zijn een prachtige uitbreiding van de betaalmogelijkheden bij ABN AMRO.”

Met Swatch PAY! wordt contactloos betalen eenvoudiger dan ooit

Bijna overal in Nederland is het mogelijk om contactloos te betalen. ABN AMRO start als eerste partner van het SwatchPAY! systeem. Andere banken volgen later, waaronder Rabobank in januari 2020. Klanten met een particuliere betaalrekening bij ABN AMRO kiezen hun favoriete SwatchPAY! model, downloaden de officiële SwatchPAY! app op hun telefoon en activeren het horloge in een Swatch Store. Het Bluetooth-NFC-apparaat (via de zogenaamde ‘SwatchPAY! box’) in de Swatch Store maakt een koppeling tussen het horloge en de betaalkaart met behulp van de app op de smartphone van de klant. Zodra dit proces is voltooid, kan de consument bij elk contactloos betaalsysteem betalen.

Swatch lanceert zes verschillende SwatchPAY! modellen die contactloze betalingen in Nederland eenvoudiger en handiger maken dan ooit tevoren. Net als alle andere Swatch-modellen is het SwatchPAY! horloge 100% Swiss Made en 30 meter/ 3 bar waterbestendig. De verkoopprijs van de horloges is €75,- en is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Swatch Stores en online.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN