• Home
  • Press
  • Mode
  • MS Mode: Nederlandse vrouw wil de beste versie van zichzelf zijn

MS Mode: Nederlandse vrouw wil de beste versie van zichzelf zijn

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Januari is voor veel vrouwen hét moment voor een tevredenheidscheck. Zijn we blij met ons leven? Waar willen graag aan werken? En zitten we lekker in ons vel? MS Mode zocht het uit en legde deze en meer vragen voor aan de Nederlandse vrouw.


Uit dit onderzoek blijkt: 36% van de vrouwen wil graag meer mentale rust en minder stress. Ook wil maar liefst 34% van de ondervraagden aan haar uiterlijk werken. ‘Ik kan wel een opknapbeurt gebruiken’, is een vaak gehoorde opmerking.

Fashion feel good

Opvallend is dat 87% van de vrouwen zich zelfverzekerder voelt in een mooie outfit en dat ook uitstraalt. De juist gekozen kleding helpt hen het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast wil 58% van de vrouwen zich graag vrouwelijker kleden, terwijl 42% bij voorkeur een geheel nieuwe look wil. Het gaat om positieve veranderingen, die allemaal bijdragen aan ‘de beste versie van jezelf’.

Waar de Nederlandse vrouw aan wil werken:

1. Meer mentale rust
2. Het uiterlijk
3. Een nieuwe of betere baan
4. Meer geluk in de liefde

De perfecte pasvorm

MS Mode begrijpt de fashion voornemens van de Nederlandse vrouw als geen ander. De #1 curve specialist kent het belang van de juiste fit en stijl, want iedere vrouw heeft een eigen figuur en een uniek verhaal. Bij MS Mode zit de perfecte pasvorm in het design, het model voor jouw shape en de materiaalkeuze. En die pasvorm is belangrijk om je lekker te voelen in een outfit. Natuurlijk is ook jouw voorkeur van groot belang om zelfverzekerd voor de dag te komen. Of dat nu strakke kleding is die je curves benadrukken, of een lossere fit die fijn bedekt wat je voor jezelf wilt houden.

Style advisor helpt bij kledingkeuze

In elke store heeft het modehuis een team vakkundige style advisors. Een style advisor kan je adviseren over de juiste pasvorm, de laatste trends en de looks die goed bij je passen. Want welk figuur je ook hebt, je kleding moet je zelfvertrouwen een boost geven.


Over MS Mode

MS Mode is al meer dan 50 jaar de curvy fashionexpert gericht op vrouwen maatje 40+ die op zoek zijn naar on-trend fashion met een goede pasvorm en voor een betaalbare prijs. Naast winkels heeft MS Mode ook een webshop in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Spanje. De ambitie is om de verkrijgbaarheid verder uit te breiden in Europa met als eerste de webshop in Oostenrijk. In het samenstellen van de collectie en het continue optimaliseren van de pasvorm werkt MS Mode samen met klanten en influencers. Een goede samenwerking en een persoonlijke benadering van onze klanten en fans zijn belangrijke pijlers voor MS Mode.

MS Mode
Press Release