• Home
  • Press
  • Mode
  • Nederlands badmodemerk Annadiva Swim zet in op wholesale

Nederlands badmodemerk Annadiva Swim zet in op wholesale

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Annadiva

De stap naar wholesale met Annadiva Swim is het begin van een nieuwe fase. In een tijd waarin de combinatie online en winkels succesvol blijkt te zijn is wholesale een logische stap om Annadiva Swim verder op de kaart te zetten in Nederland. Het aanbieden van het merk voor andere retailers past bij de strategie waarin expansie en meer zichtbaarheid centraal staat. “Wij zijn erg trots op de collecties van Annadiva Swim en kunnen niet wachten om het merk verder uit te bouwen”, aldus eigenaresse en ontwerpster Mariëlle van der Loo.

Credits: Annadiva

Over Annadiva Swim

Het ontwikkelen van de collectie is een proces ‘voor vrouwen, door vrouwen’. Mariëlle vertelt: “Samen met alle expertise die wij in huis hebben én met de wensen van onze klanten in het achterhoofd, hebben wij elk jaar een collectie neergezet waar we enorm trots op zijn”. Het idee van een badmodelijn ontstond vanuit eigen behoefte. Mariëlle kent zelf jaren van onzekerheid en frustratie over haar ‘grote cupmaat’ en gunt iedere vrouw zich comfortabel te voelen in haar eigen lichaam.

Met Annadiva Swim verruimen wij de keuze voor vrouwen met een grote (cup)maat. De tops gaan vanaf cup C tot en met cup H en de broekjes gaan van maat 36 tot 48. De SS24 collectie bestaat uit hoogwaardige, comfortabele stoffen en het grootste deel van de items is gemaakt van gerecycled materiaal.

Het badmodemerk wordt tot nu toe exclusief verkocht via de eigen webshops en winkels van Annadiva in Nederland, België en Duitsland. Dit breiden we graag uit, maar wel met retailers die goed bij ons passen.

Credits: Annadiva

Hoe word je retailer?

De collectie van SS24 is beschikbaar voor wholesale. Als u alvast een eerste indruk wilt krijgen, kunt u ons lookbook SS23 bekijken via onze website. Nieuwsgierig naar de collectie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariëlle van der Loo via telefoonnummer 073 203 4025 of mail naar sales@annadiva.nl.

OVER HET MERK
Read more about Lees meer over Annadiva op de merkpagina on their brandpage
Annadiva
Swimwear
Wholesale