• Home
  • Press
  • Mode
  • OBJECT - SS21 RIVIERA HOLIDAY

OBJECT - SS21 RIVIERA HOLIDAY

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

HIGH SUMMER SS21

Met een on-point stijl, gelach en een helderblauwe lucht, levert OBJECT een HS21 collectie met prachtige zomerkleding en de leukste seizoen musthaves. Het resultaat van de oosterse patronen op de welbekende westerse items is een ready-to-wear collectie die het beste van twee werelden laat zien.

Een zijdezacht wit strand, turquoise water en een luchtig briesje verlichten de warme stralen van de zon. De high summer collectie van OBJECT heeft zich gevestigd aan de kusten van het Zuiden van Frankrijk. De collectie is geïnspireerd op, én gemaakt voor wandelingen langs de rivièra met comfortabele, lichte en luchtige stoffen in clean en luxe materialen. De collectie bevat details als puntige kragen, broderie anglaise en geaccentueerde schouders die zorgen voor een jaloersmakend mooi figuur.

Zelfverzekerde & Vrouwelijke stijlen

De begeerlijke collectie is geïnspireerd op de dromerige en prachtige kusten van Zuid-Frankrijk, gecombineerd met oosterse prints en kleuren. De ontwerpers zijn geïnspireerd geraakt door nog niet eerder ontdekte stranden, koele drankjes op het drukke strand en fijne wandelingen langs de kust.

De collectie presenteert een variatie aan stijl opties, met tone-in-tone lagen en prints, zodat alles gemakkelijk gemixt en gematched kan worden, voor een persoonlijke en vrouwelijke look. De collectie bevat tops met franjes, ballonmouwen en luchtige broderie anglaise. De ontwerppen zijn flatterend met rustige aardse kleuren. Verschillende prints worden geherintroduceerd en voegen een grafische, vrouwelijke touch toe door de hele collectie. Het is een collectie met kalme elegantie om het comfortabel en stylisch te kunnen dragen gedurende het hele seizoen.

De collectie is verkrijgbaar in de winkel vanaf maart 2021.

OBJECT
Press Release
SS21