• Home
  • Press
  • Mode
  • Only for Men introduceert het beste vrijgezellenweekend ooit!

Only for Men introduceert het beste vrijgezellenweekend ooit!

PRESS RELEASE
Door Press Club

7 jan. 2019

Een compleet verzorgd weekend in de Only for Mension.

Geldermalsen, 7 januari 2019 – Dit is een oproep voor alle maten, makkers en kameraden! Dit draait om vriendschap. Mannen die elkaar door en door kennen. Die samen zijn opgegroeid, lief en leed gedeeld hebben. En dan… gaat je beste vriend trouwen.


Herken jij jezelf hierin? Speciaal voor jou en je vriendengroep introduceert herenmodewinkel Only for Men het ultieme vrijgezellenweekend in de Only for Mension. Nog één keer een echt mannenweekend. Alle mannen van Nederland die een aanstaande bruidegom in hun vriendengroep hebben, kunnen zich hiervoor opgeven.

Only for Mension

De winnaar zal samen met de aanstaande bruidegom en de complete vriendengroep een weekend doorbrengen in de Only for Mension. Dit weekend wordt compleet verzorgd door Only for Men. Het verblijf maar ook de invulling van het weekend wordt verzorgd met de beste activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de herenmodewinkel zal er voor zorgen dat jullie het beste vrijgezellenweekend ooit zullen beleven.

Kans maken?

Vind jij dat jouw vriend, de aanstaande bruidegom, dit weekend meer dan verdiend heeft en wil jij samen met je vriendengroep kans maken? Schrijf je dan in via: http://www.onlyformension.nl/. Wie weet beleven jullie binnenkort het beste mannenweekend ooit!