Parioli lanceert tailor made broeken voor vrouwen!

Parioli staat bekend om haar ideale maatwerk jurkjes, tops en kokerrokken met de perfecte pasvorm. In oktober verrijkte Parioli de collectie al met haar eerste op maat gemaakte trench coat en nu lanceert Parioli nu ook op maat gemaakte broeken. De modellen die Parioli ontwikkeld heeft, hebben de look van een nette pantalon, maar enorm veel comfort wegens de zware elastische kwaliteit; Punta di Roma. Deze stof krimpt en pilt niet en kan, evenals de meeste items van Parioli, ook nog eens in de wasmachine. Er is keuze uit een sigarettenpijp en bootleg model. Het maatwerk kan nog meer gepersonaliseerd worden door een geborduurde naam of initialen op de binnenzijde.

Parioli lanceert tailor made broeken voor vrouwen!Parioli lanceert tailor made broeken voor vrouwen!

Over Parioli

Het aanbod formele dameskleding is groot, echter veelal degelijk en bovendien confectie. Dit laatste is niet voor ieder figuur goed passend. Sanne Schoenmaker lanceerde daarom met haar moeder en zus een innovatief merk bestaand uit representatieve maatkleding. Parioli biedt kleding die het figuur optimaal doet uitkomen en geheel naar wens gedetailleerd wordt. Door het innovatieve ontwerpproces met eigen geprogrammeerde patronen kan Parioli maatwerk tegen confectieprijzen aanbieden. Parioli keert zich tegen wegwerpmode en staat voor eerlijke producten die met liefde gemaakt worden. De kleding wordt in Nederland met de hand vervaardigd.

Verkrijgbaarheid

Parioli is gevestigd in House of Artisans op Roelof Hartstraat 5 in Amsterdam. House of Artisans is een vernieuwend modeconcept waar tien vrouwelijke ondernemers, die met hun exclusieve opkomende merken het verschil willen maken, de krachten bundelen. Geen mainstream merken en onbeperkte voorraden, maar duurzame, limited collecties en mode zonder compromis. Puur vakmanschap voor en door vrouwen. Kijk op www.parioli.nl voor contactgegevens en verdere informatie.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN