• Home
  • Press
  • Mode
  • PERSBERICHT: BALR. Presenteert Kawasaki Ninja H2R Motor

PERSBERICHT: BALR. Presenteert Kawasaki Ninja H2R Motor

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Mode

Amsterdam, 6 december 2018 – BALR. en Kawasaki hebben de unieke Kawasaki Ninja H2R Motorcycle gepresenteerd. De motor is het resultaat van de samenwerking tussen de twee merken die naast de motor ook een limited edition T-shirt omvat. Het T-shirt is te verkrijgen in de Flagship Stores van BALR. in Amsterdam en Utrecht. De motor is te zien in de nieuwe winkel in Utrecht.

Tijdens een exclusief event in de BALR. Flagship Store in Utrecht werd de motor onthuld door niemand minder dan Sunnery James. De DJ onthulde de motor, die gekenmerkt wordt door de iconische hexagon. De Kawasaki Ninja H2R hypersport motor is vervaardigd van premium materialen en voorzien van door World Superbike racing-geïnspireerde electronica.

De partnership tussen BALR. en Kawasaki komt voort uit een gedeelde passie voor high-performance producten. Juul Manders, CEO van BALR. "Een groot deel van the life of a BALR. draait om snelle auto’s en nog snellere motoren. Deze Ninja H2R met hexagon wrap is het ultieme model voor elke BALR. ter wereld". Sonya Ovisi, Digital Marketing & PR Coordinator Benelux van Kawasaki voegt hier aan toe: "De samenwerking tussen BALR. en Kawasaki is tot stand gekomen doordat wij twee werelden bijeen willen brengen. De connectie met BALR. en zijn fans en influencers was snel gelegd!"

NU TE KOOP

Het gelimiteerde T-shirt dat speciaal ontworpen is voor de samenwerking is nu te koop in de Flagship Stores in Utrecht en Amsterdam. Het T-shirt wordt geleverd met een genummerd echtheidscertificaat en kenmerkende BALR. verpakking. Het BALR. x Kawasaki T-Shirt kost €75.

OVER BALR.

BALR. is een Nederlands luxe lifestyle merk dat sinds 2013 overal in het internationale straatbeeld te zien is. BALR. maakt de lifestyle van professionele voetballers bereikbaar. Vele topvoetballers worden regelmatig gespot in de kleding van het merk en ook DJ’s als Hardwell en Tiësto reizen de wereld rond met de producten van BALR. BALR. wordt online in meer dan 150 landen verkocht en heeft Flagship Stores in Amsterdam en Utrecht.

OVER KAWASAKI

Kawasaki creëert high-performance producten voor motorrijders die op zoek zijn naar de ultieme rijervaring. Door gebruik te maken van de ontwikkeling en productie kennis voor vliegtuigmotoren, heeft Kawasaki een aantal historisch gerenommeerde motorfietsen geïntroduceerd, sinds de start van de productie van de eerste motorfiets in 1953. Dit motor assortiment heeft zich steeds verder uitgebreid, door nauwkeurig te voldoen aan behoeften van de markt, en heeft bijgedragen aan de verbetering van de algehele Kawasaki merkreputatie.

BALR
Press Club