• Home
  • Press
  • Mode
  • Quinty Trustfull onthult Sierraaddrager van het jaar 2018 award

Quinty Trustfull onthult Sierraaddrager van het jaar 2018 award

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Out of the Box lanceert een nieuwe award: Sieraaddrager van het Jaar

Utrecht 17-9-2018 – Op de vakbeurs – Out of the Box - voor sieraden, accessoires en horloges werd voor de allereerste keer de Sieraaddrager van het Jaar verkozen. De eer ging dit jaar naar influencer koppel; Lizzy van der Ligt en Yukee Kempees. Niemand minder dan Quinty Trustfull had de eer om de prijs te overhandigen aan het invloedrijke koppel. Bij het grote publiek is dit stel wellicht minder bekend, maar volgens initiatiefnemer en mede-eigenaar van Out of the Box Jurgen Pietersen zijn zij de modellen van de toekomst.

De Award - een vernieuwde Batul armband van Buddha to Buddha - is een prijs voor een stijlvol publiek persoon die zich heeft ingezet voor de sieradenbranche en een bepaalde ambitie in zijn of haar carrière heeft getoond. “Bij sieraden denk je automatisch aan een stereotype vrouw. Om deze reden was een koppel een must”, aldus Jurgen Pietersen. De jury bestaande uit de organisatie en mensen uit het vak (oa. vakblad De Juwelier) wilde een statement maken dat sieraden niet alleen voor vrouwen zijn. Al heel lang niet meer. “Een trend dat mannen steeds meer sieraden dragen zet door. Dat zie je omdat er steeds meer mannenmerken bijkomen. Een andere trend zijn wearables en smartwatches. Deze spreken bij uitstek ook het mannelijke publiek aan. Om deze reden kiezen we voor dit hippe, jonge en eigentijdse koppel”.

Quinty Trustfull is trots dat ze de nieuwe generatie deze prijs mag uitreiken. Als geen ander begrijpt zij – met een dochter die influencer is – hoe invloedrijk Social Media kan zijn. Zelf kondigt ze aan dat Pink Ribbon een nieuwe armband lanceert, die in oktober verkocht gaat worden en ten goede komt aan Pink Ribbon.

Yuki en Lizzy waren aangenaam verrast door de nominatie: “Ieder moment van de dag zijn we met mode bezig, maar juiste een duo nominatie en prijs is zo bijzonder. Wij zijn heel kritisch als het gaat om outfits en wat we laten zien. Het moet echt passen en accessoires kunnen een outfit maken of breken. Daarom zijn we zo blij met deze prijs, een sieraad van Buddha to Buddha”.

Over Out of the Box

Out of the Box is hét vakevent voor de juwelier, fashionstore en conceptstore. Tijdens het event worden de mooiste stukken uit de collecties getoond, van unieke sieraden tot exclusieve luxe- en lederwaren. Collecties inkopen en bekijken, maar ook mogelijkheid deel te nemen aan inspirerende workshops en presentaties. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en de nieuwste trends te ontdekken.

lizzy van der ligt
out of the box
Press Release
PRESSCLUB
quinty trustfull
sierraaddrager van het jaar
yukee kempees