• Home
  • Press
  • Mode
  • Timberland: SS20 ReBOTL collection brengt modellen Earth Rally en Emerald Bay

Timberland: SS20 ReBOTL collection brengt modellen Earth Rally en Emerald Bay

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Mode

Sinds een aantal jaar is één van de doelen van Timberland om de productie milieubewuster te maken. In de nieuwe SS20-collectie gaan ze nog een stap verder: de schoenen in de ReBOTL-collectie zijn gemaakt van 50% gerecycled PET! Deze schoenen zijn trendy, comfortabel en helpen de wereld te redden van de overvloed aan plastic afval.

De collectie is volledig in lijn met de duurzaamheidsdoelstellingen van Timberland. Hiermee ondersteunen ze hun drie belangrijke pijlers: ‘betere producten, een groenere wereld en sterkere gemeenschappen’. Sinds 2009 hebben 310 miljoen plastic waterflessen al een nieuw leven gevonden in Timberland-producten!

De ReBOTL-collectie bestaat uit twee modellen - Earth Rally en Emerald Bay - en is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze schoenen zijn ontworpen om een ​​grote impact te maken op het gebied van mode, maar tegelijkertijd een minimale impact te maken op het milieu.

Herontwikkelen van de fles

Sinds 2009 hebben 310 miljoen plastic waterflessen een nieuw leven gevonden in Timberland-producten.

Hergebruik

In de voortdurende toewijding van Timberland aan de planeet heeft meer dan 400 ton plastic afval via de collecties een nieuwe identiteit gekregen.

Plastic in perspectief

Van plastic vervuiling tot stijlvolle substantie, ReBOTL geeft plastic flessen een nieuwe functie voor een milieuvriendelijk leven.

Gerecycleerd

Als onderdeel van Timberlands milieubetrokkenheid zijn in de afgelopen 10 jaar miljoenen plastic flessen omgezet in nieuwe producten.

De fles opnieuw monteren

Maak kennis met het nieuwe gezicht van plastic. Timberland heeft miljoenen flessen gerecycled in naam van duurzame mode.

Uw nieuwe favoriete PET

Om de stof weer in stijl terug te brengen, heeft Timberland sinds 2009 miljoenen plastic flessen gerecycled.

Press Club
ss20 rebotl
Timberland