TMO-studenten organiseren event UBUNTU

Vier studenten van TMO Fashion Business School (Iris Horsmeier, Robbert Leusink, Pieter Smetsers en Ella Djuric) organiseren een uniek holistisch fashion event voor hun afstudeerscriptie. Het event richt zich op succesvolle, spirituele mannen vanaf 25 jaar, die geïnteresseerd zijn in mode, food, muziek en lectures. De studenten willen met hun event een ontmoetingsmoment voor holistisch aangelegde mannen organiseren.

Het evenement, dat op 15 december zal plaatsvinden, staat in het teken van Ubuntu: een humanistische levensovertuiging uit sub-Saharisch Afrika. Ubuntu draait om toewijding in het geven en nemen. De avond zal gericht zijn op mode, eten en de economie van sub-Saharisch Afrika, een heel kansrijk werelddeel waar succes ontstaat uit het samen dingen doen.

Voor het evenement wordt samengewerkt met de Zuid-Afrikaanse Dr. Michael Onyebuchi Eze, Angolees-Nederlandse modeontwerpster Dauvia Nijenhuis, Danny den Hartog die Afrikaanse coaches aan Westerse ondernemers koppelt en Keniaanse zangeres Wendy Kimani. Verder kan tijdens het evenement de nieuwe virtual reality experience van Jimmy Nelson ervaren worden. Het eten wordt verzorgd door Ethiopische chef Milki Abadura, die naast zijn kookkunsten ook aan de weg timmert met zijn creative agency Aiche.

UBUNTU: 15 december 2019
Atelier Schinkel, Valschermkade 16a, Amsterdam.
Tickets kunnen vanaf nu online gekocht worden via de link op Facebook en Instagram (@holismenofficial) of op de website www.holismen.com
Atelier Schinkel – Amsterdam – 15 december 2019 – 17.00 tot 22:00 uur – ticketprijs 69,95 euro (4 gangen + wijnarrangement) 44,95 excl. wijn

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN