Drie studenten van TMO Fashion Business School in Doorn (Jerina Thiesen, Lisan Bakker en Sanne van Ossenbruggen) organiseren een fashionevent voor hun afstudeerscriptie, genaamd FASHIONLAND.
Het event is gericht op jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar die geïnteresseerd zijn in de combinatie van fashion, muziek en lifestyle. De studenten willen met FASHIONLAND fashionevenementen toegankelijk maken voor de consument. Daarnaast biedt FASHIONLAND een nieuwe en innovatieve vorm van retail. Op het event krijgen brands, online shops en jonge entrepreneurs de kans om zichzelf op een nieuwe manier te laten zien in de offlinewereld. Ze kunnen zowel hun verhaal als een beleving meegeven aan de bezoeker, op een manier die online niet kan.

Via een van hun coaches kwamen de studenten in contact met Charly Heusschen, de eigenaar van Atelier Schinkel in Amsterdam. Op deze unieke en vernieuwende locatie gaat het event op 8 december plaatsvinden. Tickets kunnen vanaf nu online gekocht worden via de link op Facebook en Instagram (@fashionlandevents) of op de website www.fashionlandevents.nl.

Atelier Schinkel – Amsterdam – 8 december 2018 – 16.00 tot 20.00 uur – ticketprijs 5 euro

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN