Trend story: Ugly is trending
Dad sneakers in de modespotlight
Trend story: Ugly is trending

Wat is dat toch met die ugly shoe trend? Chanel was in 2014 de eerste met een designersneaker. En twee jaar geleden introduceerde Balenciaga de Triple S Sneaker die een instant hype werd bij übercoole early adopters. De lompe, bijna lelijke schoen met torenhoge rubberen zool is uitgegroeid tot een iconische statement sneaker. Inmiddels is de ugly sneaker niet meer weg te denken uit designer en high street collecties. En deze “dad sneaker” past perfect bij de mom jeans trend.

In de jaren ‘90 droeg de ultieme girlgroup The Spice Girls al Buffalo’s. Deze sneakers zitten comfortabel, hebben vaak een plateauzool en zijn heel Instagrammable. Dit is een absolute win-win situatie voor fashionista’s.

Trend story: Ugly is trending

Naast superhoge platform sneakers zijn er gelukkig ook subtielere stijlen te vinden. Bij Buffalo London vind je vele variaties: de ultrahoge platform, de sneakerform en de slip-on sneaker. Zelfs de hikeboot heeft een Buffalo twist gekregen. En een ander nieuwtje bij dit schoenenlabel is de limited edition Puma X Buffalo Suede. Deze schoen heeft de look van de classic Puma Suede met daaronder de beroemde en iconische plateauzool van Buffalo.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN