• Home
  • Press
  • Mode
  • Vans herdenkt 60 jaar ruimteonderzoek en -innovatie met de Space Voyager-collectie, opgedragen aan NASA

Vans herdenkt 60 jaar ruimteonderzoek en -innovatie met de Space Voyager-collectie, opgedragen aan NASA

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vans brengt hulde aan NASA met een collectie schoenen en kledij die zes decennia ruimteonderzoek en -ontdekkingen herdenkt. Vans’ Space Voyager-capsulecollectie is vanaf 2 november verkrijgbaar in Vans-winkels en online.

Vans Space Voyager

De Space Voyager-schoenencollectie is geïnspireerd door originele ruimtepakken en wordt gekenmerkt door unieke details zoals zichtbaar schuim en verwisselbare patches. Ze brengt een kosmisch eerbetoon aan tijdloze Vans-modellen: zowel de Sk8-Hi, de Old Skool als kleding en accessoires maken deel uit van de collectie.

Vans Space Voyager, Space Torrey Padded MTE, Space Blue, 140 euro

De collectie bestaat uit acht sneakermodellen voor volwassenen en kinderen, waaronder de Sk8-Hi MTE, de Old Skool en de Classic Slip-On. Welk model dan ook: het Californische merk brengt zijn klassiekers opnieuw tot leven in een ander universum. Zo zijn de twee lederen Sk8-Hi 46 MTE DX-modellen voorzien van zichtbaar schuim en het kenmerkende NASA-logo op de zijkant.

Vans Space Voyager, Sk8-Hi MTE, Truewhite Marshmallow, 130 euro

Voor de Old Skool-modellen herneemt Vans het typische ruimtepak-oranje en de NASA-badge. Het model bestaat ook in een volledig witte versie met een tong van zacht schuim.

Vans Space Voyager, Old Skool, Firecracker, 110 euro

Een Space Voyager-model voor kinderen is onder meer een Slip-On met een melkwegprint en een glinsterende, rubberen buitenzool. Daarnaast bevat de kindercollectie ook een witte Sk8-Hi MTE met een buitenzool die geïnspireerd is op de zwarte laarzen van astronauten.

Vans Space Voyager, Classic Slip-On, Galaxy Black, 50 euro

De Sk8-Hi-modellen zijn uitgerust met Vans MTE 360-technologie, die ervoor zorgt dat je voeten niet alleen warm blijven, maar dat ook de vochtbalans in de schoenen op peil blijft. De buitenzool is voorzien van een reliëf dat zorgt voor een betere grip.

Vans Space Voyager, Sk8-Hi MTE, Black, 130 euro

Tot slot introduceert Vans drie nieuwe vesten. De Space Anorak combineert zwart met oranje, terwijl het Space Torrey Padded MTE-vest in twee kleuruitvoeringen bestaat en met zijn grafische Apollo 11-details hulde brengt aan de eerste man op de maan.

Vans Space Voyager, Space Anorak, Space Orange, 100 euro

De Space Voyager-collectie bevat ook een zwarte Space Pullover-hoodie en een wit Space Man Longsleeve t-shirt. Vans brengt hulde aan NASA met iconische kleuren en grafische details in klassieke accessoires, zoals de Grind Skate Duffel in interstellair oranje of de Snag Plus-rugzak.

Vans Space Voyager, Snag Plus Rugzak, Space White, 65 euro

Vans’ Space Voyager-capsulecollectie is verkrijgbaar vanaf 2 november in geselecteerde Vans-winkels en -verkooppunten en online via www.vans.be.

Vans Space Voyager, Grind Skate Duffel, Space Orange, 80 euro

O V E R V A N SVans werd in 1966 opgericht door de Van Doren Rubber Company. Binnen de kortste tijd was de Vansschoen veruit de lieveling van vrijwel alle skaters. Met meer dan veertig jaar geschiedenis en een compleet assortiment aan schoenen, kleding, accessoires, snowboardgear en ProTec-kleding, is Vans - deel van VF Corporation - intussen uitgegroeid tot een wereldwijde referentie noemen in de mode-industrie. De schoenen en kledij van het label worden wereldwijd verkocht in meer dan 75 landen via een netwerk van pilot stores en multibrandboetieks. Vans heeft meer dan 600 eigen winkels in de hele wereld.

De laid-back attitude van Zuid-Californië is nog steeds prominent aanwezig in het DNA. Zo promoot het label de action sports-levensstijl, jeugdcultuur en creatieve persoonlijke expressie via de ondersteuning van atleten, muzikanten en artiesten, en dankzij progressieve events en platformen, zoals de Vans Triple Crown of Surfing®, de Vans U.S. Open of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour®en Vans' culturele en internationale muzieklocatie: the House of Vans.

NASA
Press Release
PRESSCLUB
ruimte
space voyager
Vans