• Home
  • Press
  • Mode
  • Volop kleur en padded tassen in de collectie van Chabo Bags SS23

Volop kleur en padded tassen in de collectie van Chabo Bags SS23

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Beeld: Chabo bags

De nieuwe Chabo collectie zit vol verrassingen, “padded" tassen zijn hot en Chabo presenteert er meerdere van dit voorjaar! Van klein tot groot, in basic kleuren en in fris fuchsia/Off-White en green. Daarnaast mogen ook weer nieuwe effen lederen key-items niet ontbreken.

Alle Chabo’s zijn vervaardigd van leer, dat op een verantwoorde, duurzame manier wordt geproduceerd en gekleurd. De collectie bestaat al jaren uit een brede collectie NOOS-items. Deze solide basis wordt ieder seizoen (SS & AW) uitgebreid met een aantal nieuwe modellen en kleuren. Het uitgangspunt van iedere collectie is altijd om de perfecte balans tussen “fashionable en basic” te behouden.

Beeld: Chabo Bags

Naast fashion design is er ook oog voor duurzaamheid, zowel in het product als in de relaties die we aangaan met onze partners. We werken alleen samen met gecertificeerde leveranciers met oog en respect voor het milieu en de leef- en arbeidsomstandigheden in India.

Bij Chabo staan we voor betrokkenheid, service en het persoonlijke contact met onze dealers. Chabo betekent “vriend”, we wensen je veel plezier met het selecteren van jouw Chabo's uit onze collectie!

Promotion
Lees meer over Chabo op de merkpagina
Chabo Bags
SS23