• Home
  • Press
  • Mode
  • ZEB: Muziek als inspiratie voor nieuwe Marcel de Bruxelles-collectie

ZEB: Muziek als inspiratie voor nieuwe Marcel de Bruxelles-collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

26 aug. 2019

Mode

Donderdag 22 augustus 2019 — Er zit muziek in de nieuwe collectie van Marcel de Bruxelles voor ZEB. Letterlijk en figuurlijk. Het coolste Brusselse fashion merk liet zich dit keer immers inspireren door rock-’n-roll. Marcel rockt altijd, maar dit jaar net dat ietsje meer!

Marcel de Bruxelles dook afgelopen maanden de muziekstudio in. Niet om een plaat op te nemen, maar om zich te laten inspireren voor de najaarscollectie. Dat Marcel het meest rock-’n-rolle merk van België is, wist u natuurlijk al langer, maar dit najaar swingt de collectie nog een tik harder.

Alles zit juist bij lifestylemerk Marcel de Bruxelles, er is geen enkele valse noot te bespeuren in deze fashion with attitude. Marcel blijft de koning van de streepjes, tijdloze basics en retro chic. Mannen kunnen zich deze winter bovendien in de zachtste merino-pulls wentelen of wat dacht je van een jeansjasje met schapenvacht? Voor vrouwen zijn er originele stuks zoals een salopettejurk in ruitjesmotief, trendy palazzobroeken of een elegante jumpsuit in pied-de-poule. Oog voor detail en retro vibes blijven Marcels forte, maar hij kent zichtbaar ook iets van stoffen zoals bio katoen, corduroy en chenille.

Het zijn de originele extra’s die Marcel de Bruxelles tot een levensstijl verheffen. De gestyleerde bretellen, dassen, kousen en boxershorts: Marcel heeft het allemaal in huis. Van geurkaars tot vlinderdas, niets wordt aan het toeval overgelaten en de verpakkingen zijn stuk voor stuk kunstwerkjes: een goed idee als cadeau voor je geliefde.

Naast de meer casual collectie voor mannen is er ook L’Impeccable, met de getailleerde pakken en hemden in verschillende pasvormen. Bijzonder is dat alle kleren perfect met elkaar kunnen gecombineerd worden. Nieuw bij L’Impeccable is het zogenaamde ‘travel suit’ L’Explorateur en de bijhorende ‘travel bag’. Kreukvrij en dus ideaal om op tour te gaan met de tourbus, dandy stijl.

Marcel de Bruxelles staat voor hippe kledij met sterallures voor retro rockchicks en mad mannen. Twinnen met de kinderen is immers geen toekomstmuziek meer: een uitgebreide Marcel kids collectie kan je bij ZEB For Stars terugvinden. Zo kan je je kind niet alleen muzieksmaak maar ook goede stijl meegeven.

Marcel heeft zichzelf overtroffen met deze collectie. Dat wordt drummen in de ZEB-winkels dit najaar!

OVER ZEB

ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie Zeb.com.