• Home
  • Press
  • Retail
  • BALR. opent outlet store in Designer Outlet Rosada

BALR. opent outlet store in Designer Outlet Rosada

PRESS RELEASE
Door Press Club

19 apr. 2019

Retail

Deze week opent BALR. zijn outlet store in Designer Outlet Rosada in Roosendaal. Het internationaal luxe lifestyle merk, opgericht door Demy de Zeeuw, Jill Manders en Ralph de Geus, staat bekend om zijn hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires. Vele topvoetballers worden regelmatig gespot in de kleding van het merk en ook DJ's als Hardwell en Tiësto reizen de wereld rond met BALR. producten. BALR. brengt de luxe levensstijl van professionele voetballers binnen handbereik en samen met Designer Outlet Rosada wordt dat nu nog toegankelijker.

OPENINGSWEEKEND

Het gehele paasweekend wordt de opening op feestelijke wijze gevierd met speciale aanbiedingen, een DJ en een BALR. X Mercedes Benz AMG GT voor de deur van de winkel. Tijdens Pasen is Designer Outlet Rosada extra lang geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.

DESIGNER OUTLET ROSADA & McArthurGlen Group

Met meer dan 100 merken en kortingen tot wel 80%, kun je bij Designer Outlet Rosada terecht voor merken zoals PUMA, Nike, SAMSONITE en KARL LAGERFELD en nu ook BALR. Designer Outlet Rosada is onderdeel van de McArthurGlen group, Europa's grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets. Het bedrijf beheert 24 McArthurGlen Designer Outlets in negen landen: Oostenrijk, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.De centers bieden onderdak aan de meest gewilde luxe- en premiummerken en bieden klanten die van mode houden het hele jaar door een levendige en hoogwaardige winkelomgeving

BALR
outlet store
Press Club