• Home
  • Press
  • Retail
  • BALR. Presenteert Het BALR. House

BALR. Presenteert Het BALR. House

PRESS RELEASE
Door Press Club

17 dec. 2018

Retail

AMSTERDAM, 17 DECEMBER 2018 - BALR. en Lifestylehouse presenteren met trots een gloednieuw villa-concept. Het eerste BALR. House, met onder andere 5 slaapkamers, 5 badkamers en een infinity pool, wordt gebouwd in Marbella en zal in 2019 gereed zijn. Meer locaties volgen.

Het BALR. House is voorzien van 5 slaapkamers, 5 badkamers, een lift, garage, bioscoop, wijnkelder en een gym. De villa is omringd door een landscape garden compleet met infinity pool en basketbalveld. Elk onderdeel van het huis is ontworpen om de BALR. ervaring tot leven te brengen. Het interieur wordt gekenmerkt door hexagon details en unieke artworks. Het BALR. House is dan ook de ultieme plek om the life of a BALR. te realiseren.

BESCHIKBAAR IN 2019

Het eerste BALR. House zal eind 2019 gereed zijn. Meer BALR. Houses zullen volgen over de hele wereld en worden beschikbaar voor huur en koop.

OVER BALR.

BALR. is een Nederlands luxe lifestyle merk dat sinds 2013 overal in het internationale straatbeeld te zien is. BALR. maakt de lifestyle van professionele voetballers bereikbaar. Vele topvoetballers worden regelmatig gespot in de kleding van het merk en ook DJ’s als Hardwell en Tiësto reizen de wereld rond met de producten van BALR. BALR. wordt online in meer dan 150 landen verkocht en heeft Flagship Stores in Amsterdam en Utrecht.

OVER LIFESTYLEHOUSE

Opgericht door Erik Vasbinder en Ton van den Bosch, opereert het team van Lifestylehouse op de cutting edge van design en bouw van moderne villa’s over de hele wereld. Het duo wordt ondersteund door een team van engineers, designers en vakmannen in het hoofdkantoor in Nederland. Lifestylehouse gebruikt de meest geavanceerde technieken om prachtige, moderne huizen op te leveren.

BALR
Press Club