• Home
  • Press
  • Retail
  • De winkel van de toekomst

De winkel van de toekomst

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Op 18, 19 en 20 april a.s. is het eindelijk zover, dan gaat de Hype Lab Pop-Up In de Bogaard (in Rijswijk) officieel draaien. In deze ‘winkel van de toekomst’ testen ondernemers verschillende innovatieve technologieën samen met medewerkers, studenten en klanten.

Wij, TMO studenten Veerle van Hees en Michelle Delfgou, hebben deze Pop-Up opgezet en georganiseerd voor ons TMO-onderzoeksrapport. Dit hebben wij gerealiseerd in samenwerking met verschillende partijen waaronder; studenten van de Haagse Hogeschool, verschillende winkeliers uit de omgeving Rijswijk en mede-TMO studenten die hun concept Modemaatjes neer gaan zetten in deze Pop-Up. Modemaatjes biedt met hun nieuwe concept persoonlijke kledingservice aan huis en zal in de pop-up voor het eerst te zien zijn. Om deze beleving compleet te maken bieden wij u ook de mogelijkheid om kleding te komen shoppen van de verschillende retailers uit de omgeving Rijswijk. Kortom, dit kunt u niet aan u voorbij laten gaan.

Op 18 april zal de wethouder om 10:30 uur de Pop-Up officieel komen openen en het startschot geven voor deze drie dagen durende unieke beleving. Wij heten u graag van harte welkom in deze bijzondere Pop-Up en kunnen niet wachten om met u kennis te mogen maken en samen met u de innovatieve technologieën te kunnen testen.

Voor meer informatie bekijk onze social media kanalen:
Instagram: https://www.instagram.com/hypelabxpopup
Facebook: https://www.facebook.com/hypelabxpopup

Hype Lab
Press Release
TMO