Hutspot opent nieuwe winkel in Breda

Amsterdam, maandag 5 augustus - Hutspot opent zevende winkel in Breda en is hiermee één van de eerste merken dat zich vestigt in de nieuwe Houtmarktpassage. De gerenoveerde Houtmarkt in het centrum biedt consumenten een overdekte passage waar zij terecht kunnen voor een uitgebreid winkelaanbod. Het lifestyle-merk Hutspot opent na Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven nu dan ook hun eerste winkel in Breda.

De store

De nieuwste Hutspot winkelruimte vestigt zich in de gerenoveerde Houtmarktpassage 164. Deze moderne winkelstraat is een nieuw project in de zijstraat van de bekende Ginnekenstraat. Met een oppervlakte van 400 vierkante meter, komt de inmiddels zevende winkel van Hutspot midden in de lichte Houtmarktpassage te liggen.

Meer dan 100 kleding- en lifestylemerken zoals Samsøe&Samsøe, Spruitje, Stigerwoods, Ivy & Oak, Komono, en Another Label zijn verkrijgbaar in de nieuwe winkel. Naast deze gevestigde merken kan je er ook lokaal talent terugvinden, zoals Studio Amber Isabel die porseleinen interieurobjecten maakt, en Studio Emma Sophia met aardewerk servies.

Er is nog meer plek, dus nieuwe merken zijn van harte welkom om zich aan te melden via de winkel of via de Hutspot-website. Ook de winkel in Breda verkoopt de eigen Hutspot-kledinglijn: 'Hutspot everyday essentials'. Naast mannen- en vrouwenmode is er ook een groot aanbod aan interieur accessoires and gadgets.

Hutspot opent nieuwe winkel in Breda

Het interieur van de nieuwe winkel in Breda is het meest kleurrijk en vrolijk tot dusver. In alle Hutspot-vestigingen wordt er met kleur en vorm gespeeld, wat een gemoedelijke sfeer creëert. Hutspot kiest vooral voor het gebruik van ronde en organische vormen, de combinatie van de opgewekte kleuren en organische vormen zorgt voor een warme atmosfeer. De basiskleuren zijn wit, beige en saliegroen, met speelse kleuraccenten in arctisch blauw, terra oranje en zonnebloem geel.

Lokaal talent

Ook met deze winkel wil Hutspot lokaal talent steunen en hun creativiteit een platform bieden. In samenwerking met de kunstacademie AVK St. Joost in Breda kijkt Hutspot naar potentiële samenwerkingen met studenten. Een mooi voorbeeld hiervan is de muurschildering van de net afgestudeerde Evi Hogervorst, waarbij gebruik is gemaakt van de duurzame verf van Fairf. Op deze manier wilt Hutspot jonge creatievelingen en net afgestudeerde dienen als springplank in de creatieve industrie.

Hutspot opent nieuwe winkel in Breda
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN