NIKE LANCEERT FLYEASE: EEN SPORTSCHOEN VOOR ATLETEN VAN ALLE CAPACITEITEN EN LEEFTIJDEN

Weer een barrière minder! Nike FlyEase is een systeem dat ontwikkeld is voor alle atleten. Het is een revolutionair systeem met rits en bandje om je schoenen snel en eenvoudig aan en uit te trekken.

FlyEase is een door Nike ontwikkelde innovatie die de atleet toelaat om een sportschoen zo gemakkelijk mogelijk aan te trekken. Het veterloze systeem bestaat uit een verstelbare band en een rits die om de hak loopt, waardoor je de schoen in één vloeiende beweging open en dicht kunt ritsen.

Schoenen met FlyEase-technologie zijn ontworpen met een strakke, nauwsluitende pasvorm waarmee je vol vertrouwen beweegt tijdens de training, wedstrijd of tijdens alledaags gebruik.

Draag je een brace of een enkel-voet-orthese? Kijk dan eens naar de brede uitvoeringen.

NIKE LANCEERT FLYEASE: EEN SPORTSCHOEN VOOR ATLETEN VAN ALLE CAPACITEITEN EN LEEFTIJDEN

Je schoen strikken: voor velen wordt het al snel een tweede natuur. Voor anderen zoals Paralympische atleet Sophie Hahn, die leeft met cerebrale parese, is het niet zo eenvoudig. Hahn haalde goud op de Paralympics in Rio voor de 100m (T38) maar worstelt met iets dat zo velen van ons beschouwen als voor de hand liggend.

Vanuit dit probleem is Nike beginnen nadenken over een oplossing, waar vandaag iedereen gebruik van kan maken. De sportschoen met FlyEase-technologie maakt het voor atleten van alle capaciteiten mogelijk om aan sport te doen.

“Met de Nike FlyEase-techonologie voel ik mij nu zelfverzekerd. Ik kan gewoon gaan trainen zonder mij zorgen te hoeven maken over het binden of losmaken van mijn schoenen. Je weet ook dat als je loopt, ze niet zullen los komen. Het maakt een enorm verschil.” – Sophie Hahn

NIKE LANCEERT FLYEASE: EEN SPORTSCHOEN VOOR ATLETEN VAN ALLE CAPACITEITEN EN LEEFTIJDEN

De eerste loopschoenen met FlyEase-technologie zijn vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar via volgende link: www.nike.com/be/nl_nl/c/innovation/flyease

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN