• Home
  • Press
  • Retail
  • The Collection One presenteert nieuwe website

The Collection One presenteert nieuwe website

PRESS RELEASE
Door Press Club

22 jan. 2019

Retail

Met trots presenteert The Collection One haar nieuwe website. De webshop is gefocust op een betere gebruikerservaring, zodat klanten gemakkelijk door de met aandacht geselecteerde duurzame merken en vintage kan bekijken.

Nieuwe wintercollectie

The Collection One heeft voor dit winterseizoen nieuwe items geselecteerd in warme en neutrale tinten. De collectie op de webshop bestaat uit duurzame merken zoals August, By Signe, Lucila Kenny, Matt & Nat, Sunad, The Nude Label & Young Frankk aangevuld met vintage items. Alle items zijn zorgvuldig en met oog voor kwaliteit geselecteerd.

Nieuwe look

Om je nog beter te laten genieten van deze nieuwe collectie, besloot de Collection One om het uiterlijk van haar webshop te vernieuwen. De website heeft nu uitgebreide filteropties, zodat eenvoudig op kleur, maat of merk kan worden gezocht. Daarnaast heeft de webshop een lookbook, waar de verschillende outfits die The Collection One verkoopt kunnen worden bekeken.

Bewust winkelen met de Collection One

The Collection One is een platform dat bewuste consumenten inspireert om een verbinding tot stand te brengen tussen hoe je je voelt en wat je draagt. The Collection One wil laten zien dat een kledingstuk een verlengstuk is van jezelf en dit niet moet zien als een simpel gebruiksvoorwerp. Door de nadruk te leggen op de duurzame en transparante aspecten van de geselecteerde kledingmerken, hoopt The Collection One de consument te inspireren. Zo lees je op de website meer over waar en hoe kleding geproduceerd wordt en weet je precies wat je draagt en waar het vandaan komt.

Bezoek The Collection One offline

The Collection One heeft een shop-in-shop in The Impact Shop. Deze winkel is elke woensdag tot en met zondag tussen 11:00 en 18:00 uur geopend. Het adres is Molsteeg 8 in Amsterdam.

Bezoek The Collection One online www.thecollectionone.com

lisa schotman
the collection one
The Impact Shop