• Home
  • Press
  • Retail
  • Van Os tassen en koffers opent in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands

Van Os tassen en koffers opent in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands

PRESS RELEASE
Door Press Club

11 okt. 2019

Retail

Op zaterdag 5 oktober opent Van Os tassen en koffers een nieuw filiaal in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Het wordt de 30e vestiging van het familiebedrijf, dat sinds 1929 bestaat. De keuze voor deze extra locatie in het grootste winkelcentrum van Nederland lag voor de hand. “Zo’n groot en mooi winkelcentrum met veel diversiteit voor de klant, daar wil je onderdeel van uitmaken” aldus directeur Hein van Os.

Met de nieuwe vestiging van 128 m2 wil Van Os tassen en koffers vooral de bereikbaarheid verbeteren en dichter bij klanten komen te staan. “Westfield Mall of the Netherlands is qua ligging een ‘spin in het web’ en daardoor perfect bereikbaar vanuit verschillende grote steden in de randstad. Met de nieuwe vestiging kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en kunnen klanten profiteren van de service die wij aanbieden in de winkel.”, aldus Hein van Os.

Feestelijke opening

Hoewel de officiële opening van de vleugel pas in de tweede helft van 2020 zal plaatsvinden, opent op 5 oktober reeds het nieuwste Van Os filiaal. Een mooi moment om alvast een sneak preview van Westfield Mall of the Netherlands te krijgen.

Over Van Os tassen en koffers

Het familiebedrijf Van Os tassen en koffers bestaat sinds 1929 en heeft 30 winkels verspreid over heel Nederland. Het eerste filiaal was in hartje Rotterdam, waar ‘oma Van Os’ in 1929 een lederwarenwinkel opende aan de Beijerlandselaan. Dit jaar is een jubileumjaar en viert Van Os haar 90 jarig bestaan.

Over Westfield Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage wordt omgetoverd tot een internationaal retail icoon en gaat in 2020 verder als de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Met een vloeroppervlakte van 117.000m2, met 280 winkels en 45 eetgelegenheden, zal Westfield Mall of the Netherlands binnenkort flashipstores van toonaangevende merken, winkels van lokale ondernemers en een variatie aan hippe café en restaurants aanbieden. Het centrum zal ook plaats bieden aan een bioscoop met 10 zalen, foodmarket Fresh! en een speciaal boetiekgedeelte. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 590 miljoen euro in de realisatie van de plannen.