Met de boodschap 'Heb je geen sixpack? Geeft niets' verwelkomde

het filiaal van America Today in Maastricht consumenten tijdens de opening van de eerste Hollister winkel in Nederland. De nieuwe winkel van Hollister ligt op een steenworp afstand van America Today.

America Today speelde met de actie in op de jongens met gespierde borstkassen, die Hollister bij winkelopeningen laat paraderen. De Nederlandse winkelketen liet een promoteam met sandwichborden rondlopen tussen de gespierde modellen, waar op te lezen stond dat consumenten bij America Today gratis een sixpack van Mountain Dew frisdrank krijgen.

Hollister werd in 1922 opgericht. De eerste winkel van het merk werd geopend in Ohio. Inmiddels zijn er niet alleen vestigingen in Amerika, maar ook in Canada, Spanje, Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, en sinds 2011 ook in België. De modeketen biedt casual kleding en badmode voor jongeren, geïnspireerd op de relaxte stijl van mensen uit Zuid-Californië. De keten is het goedkopere zusje van Abercrombie & Fitch. In Maastricht, in winkelcentrum, Entre Deux, opende gisteren de eerste Nederlandse vestiging.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN