Studenten van de particuliere modeschool de Amsterdam Fashion Academy

kunnen vanaf nu een erkend Brits University-diploma behalen. Het opleidingsinstituut is een samenwerking aan gegaan met de Buckinghamshire New University in Groot-Brittannië.

In een persbericht laat de Amsterdamse modeschool weten dat studenten nu zowel in Amsterdam als in Groot-Brittannië worden ingeschreven, waardoor ze kunnen profiteren van extra faciliteiten. "Het geeft onze studenten en docenten en die van de Britse universiteit de mogelijkheid om samen te werken aan toekomstige projecten. Ze kunnen ideeën en inspiratie met elkaar delen," zegt Debbie Pulleyblank, hoofd van de Amsterdam Fashion Academy.

De nieuwste modeschool van Amsterdam werd vorig jaar opgericht door Ingrid Mijnheer. Ze wilde een internationale doch kleinschalige academie. De school werkte voor de driejarige bacheloropleidingen al samen met de Britse Doncaster University. In september gingen de eerste twintig studenten van start met de opleidingen Fashion with Textiles Design en Fashion Business aan de Amsterdam Fashion Academy. De academie kent ook een Fashion Foundation Year, een introductieprogramma voor (herintredende) studenten. Het eenjarige programma geeft toegang tot de bacheloropleidingen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN